Det nærmeste jeg kommer godfølelsen etter trening

… uten å trene ?

I helgen har vi vært på hytta i Kragerø, og på lørdag unnet jeg meg en skikkelig helaften på Kragerø Resort. Startet med en god treningsøkt, som i seg selv var megadigg – begynner å bli en stund siden jeg trente uten baby rundt meg. Veldig koselig det altså, men ja.. digg å være solo! Etter trening hadde jeg fotbehandling i hele 50 min, haaalleluja, og deretter fikk jeg meg en drøy time i et nesten folketomt spa-område. Tror du jeg var happy eller ?

Og hvis du er på spa noengang, så må du teste følgende; sitt i badstuen i 10-15 minutter, til svetten virkelig har begynt å sile. Jeg veit jeg er der når jeg svetter på lår og legger, haha. Deretter forflytter du deg rett over i kuldekulp, og blir sittende med hele kroppen under vann i cirka 60 dype inn- og utpust. Da er du god og avkjølt, for å sirre mildt, og du går inn i badstua igjen, og sitter til du nok en gang svetter innenfra og ut. For min del tar det gjerne litt lengre tid andre gang, 15-20 min.

Jeg pleier å gjenta dette 2-3 ganger de gangene jeg er så heldig å få være på spa, og altså følelsen både underveis, men spesielt etterpå, er fantastisk. Når du legger deg i badstuen igjen etter kundekulpen kjenner du omtrent hvordan blodet begynner å fosse igjen, og det sitrer i hele kroppen. Etterpå er jeg ofte helt rød på armer og bein, og kjenner liksom at det pumper i kroppen, haha. Nærmeste jeg kommer godfølelsen etter trening, uten å trene ?

Og ja, jeg snakker fortsatt om badstue-opplevelsen – ikke noe annet, din koffert. ?

Skal sies at å sitte i en kuldekulp i et drøyt min er ganske seigt, og ikke for pyser – men veldig verdt det!

Håper du har hatt en fin helg?❤️

Flere
Artikler