Bli med å trene online med meg i oktober!

Reklame for egne tjenester

I oktober drar jeg i gang en ny Sterk uten utstyr-gruppe, og påmeldingen åpner nuh! Første trening sammen blir torsdag 1. oktober (eller når som helst ellers, hvis det ikke passer), så her er det bare å kaste seg rundt og rydde plass i sportykalenderen!

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – oktober 2020». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia – oktober» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer).

Målet mitt med gruppa er å hjelpe alle oss som ikke løper ned treningsenteret til å ha sabla gode treningsøkter lell, og lære deg som blir med mer om trening med egen kroppsvekt. Du kan forvente mer styrke, kondisjon, bevegelighet, mobilitet og koordinasjon, i tillegg til det åpenbare; motivasjon til å trene ved hjelp av en gruppe du har dedikert deg til, og en nydelig mestringsfølelse av å møte mørketiden med gode treningsrutiner og planen klar!

Livetreninger er hver tordag, men det som er så gull med gruppa, både når det gjelder livetreninger, men også alt annet innhold, er at du kjører når du selv vil. Du får uansett det du trenger for å gjennomføre minst tre fullgode treningsøkter i uka! Perfekt i mørketiden vi nå går inn i.

Dette får du; 

  • Livetrening med meg hver torsdag kl. 17.00, varighet 50-60 min. Denne økten kan du kjøre når som helst, ettersom den lagres i gruppen vår. Medium til høy intensitet, da vi veksler mellom styrke og mer intensive øvelser i én og samme økt. 

Første livetrening denne gangen blir torsdag 1. oktober kl. 17.00.

  • «Ukas fokusøkt» hver tirsdag, som er en forhåndsinnspilt live treningsøkt med fokus på f.eks rumpe, rygg, lår, HIIT, mage.. eller flere i ett. Varighet på disse er 20-30 min. Medium intensitet, fokus på kontakt og styrke i området vi jobber med. 

Første fokusøkt denne gangen blir tirsdag 6. oktober – publiseres i gruppa kl. 07.00.

  • Alle øktene skriftlig i et eget dokument når oktober er over, så du kan ha de til senere bruk. 
  • Én live SOMA MOVE-økt lørdag 10. oktober kl. 10.00.
  • Ukentlige forslag (hver mandag) fra meg i gruppa til treningsøkter du kan gjøre utenom våre økter – alltid uten utstyr. 

Første forslag til treningsøkt denne gangen blir mandag 5. oktober kl. 07.00.

Hvem passer det for? 

Et medlemsskap i Sterk uten utstyr-gruppa passer for deg som ønsker å gjøre treningen din både tilgjengelig, effektiv og forutsigbar. På generell basis er egenvektstrening gull for å styrke kroppen, og du får automatisk med kondisjon på kjøpet, i og med at vi trener store muskelgrupper samtidig – det gir puls. Jeg viser alltid ulike øvelsesalternativer, slik at en nybegynner kan henge med i like stor grad som en hvilken som helst annen. Når det er sagt legger jeg alltid opp til at øktene kan gjøres ganske tøffe hvis man ønsker det – selv er jeg gjennomblaut av svette etter hvert eneste liveøkt.

Hva trenger du? 

Typ.. ingenting! Er jo det som er så digg – du trener i eget hjem, med klær som er deilig å bevege seg i, en vannflaske og kanskje en treningsmatte, så er du good to go! Du velger selv om du vil følge treningene på TV-skjerm, IPad eller telefon – alt er mulig, da jeg streamer via Facebook. Ålreit med en ok Internettilgang.

Test gjerne ut treningsøkta under om du lurer på hvordan det er å følge et opplegg som dette, og ikke nøl med å stille spørsmål hvis du lurer på noe.

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – oktober 2020». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia – oktober» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer). 

Håper du joiner – jeg gleder meg ihvertfall VELDIG til å komme igang, da jeg kjenner at intensiteten og peppet jeg får på disse øktene, og av gruppa i sin helhet, er meget savnet. Ingenting slår følelsen av å kjenne seg sterk med egen kropp!

Håper du joiner! See ya ?

Flere
Artikler