Ny vlogg! Update på mammalivet

Hey babes,

Det har blitt etterspurt en update på mammalivet i vloggformat, so here it is. Husk å gi videoen en tommel opp, og trykk gjerne «abonner» på kanalen ooom du liker det du ser ? Nå har jeg attpåtil koblet meg til en som kan hjelpe meg med litt klippings, så har mål om hakket mer hyppighet på videoene fremover ?

Jeg har vært litt hanglete denne uken også jeg, måtte avlyse nok en tur til Oslo pga. snufs og host. Altså, det er jo ikke korona, men det blir helt feil å bevege seg utenfor døra med noe som helst symptomer på forkjølelse nå om dagen. Samtidig merker jeg jo at det blir ganske så begrensende å ta alle disse hensynene hele tiden, meeen.. er jo det som skal til.

Uansett, en rolig, deilig helg i vente, som alltid nå for tiden. Krysser fingrene for litt søvn også, så er vi der! God helg ?

Flere
Artikler