Smoothieprosjektet fortsetter!

Phu, dagen i dag er virkelig fullstappa, så dette blir en lynraskt innlegg i farta! Jeg skal nemlig møte Maren Erdvik på Klatreverket om noen få strakser. Hun ringte meg en dag og sa det var på tide å lære seg å klatre. Ok, sa jeg. Wish me luck, forteller mer senere. Og ettersom Maren er rutinert superblogger regner jeg med at det blir litt bildemateriell også. Endelig en som forstår the blogging life! 😉

I dag prøvde jeg meg på nok en egenkomponert smoothie dere, og selv om det gikk bedre enn på mandag har jeg fortsatt ikke naila det helt. Oppskriften fikk jeg av en av mine beste venner, så denne smoothien blir hetende bestevenn 😀

Jeg brukte følgende ingredienser:

  • 1 eple
  • Saften fra 1/2 sitron
  • 2 (svæære) never spinat
  • 1 stang stangselleri

image

Planen var jo å bruke avocado også, men den klarte jeg å glemme. Damn it!

Supermaten jeg brukte var den samme som i går, men jeg valgte å dra på litt ekstra. Viktig å pushe grensene i hverdagen.

  • 1 toppet teskje med Lechitin
  • 1 toppet teskje med Purely Greens Max
  • 1 toppet teskje hvetegress (synderen som ødela smaken på mandag!)
  • 3 toppede teskjeer (…) med erteprotein. Trente crossfit på morgenen i dag, så da tillot jeg med selv å dra på enda mer med proteinet, hehe.

image

image

Ready for the bleender...
Ready for the bleender…
Spinat, hva da spinat?
Spinat, hva da spinat?
Finito, aand...
Finito, aand…
Ready to go!
Ready to go!

Jeg var på morgenøkta på crossfit Oslo fra 07 til 08 (heia meg), så magen skrek etter mat når klokka var 08.30 og jeg var klar til å innta.. herligheten.

image

Så, til dommen! Kunne ønske jeg kunne skryte denne rakkern opp i skyene, men dessverre nådde den ikke heelt opp.

Grønnsaksfunkeri: 5

Smoothiens kamuflasjeeffekt: 4

Kan hende jeg hadde for høye forventninger etter gårsdagens eple-suksess, men denne var altså ikke helt i toppsjiktet. Jeg mistenker at det, igjen, ble litt for mye supermat. I dag tilsatte jeg jo også hvetegress, som uten tvil er en meget dominant smak i en smoothie. Jeg skal helt klart ta kontakt med noen supermat-folk og stille de et par spørsmål når denne uka er over.

Min opplevelse: Her må jeg si sekser! Ingen kan ta fra meg den fantastiske følelsen av å kjenne kroppen bli fylt av grønnsaker til frokost. Det kjennes tipp topp, og jeg har god energi og føler meg bra i kroppen.

Hehe, må avslutte med et bilde av Sofia i redaksjonen, som fikk smake på smoothien jeg hadde laget..

"Den smakte ikke like godt som den vi fikk på Supernature-frokosten akkurat..."
«Den smakte ikke like godt som den vi fikk på Supernature-frokosten akkurat…»

Prøver igjen i morgen jeg da.

Sjekk innom bloggen i kveld, da kommer det et superkult innlegg om noe suuuperkult ShapeUp skal arrangere. ENDELIG kan jeg fortelle om det 🙂

Et lite hint…

DSC_0172

L8r! ;-*

 

Flere
Artikler