Bookingen er åpnet – Bli med på ShapeUp Bootcamp i Portugal!

Ah.. Nå har jeg sittet i typ en halvtime og fundert på hvordan jeg skal klare å fatte meg i noenlunde fornuftig bloggkorthet rundt denne turen, men samtidig få frem HVOR KULT JEG SYNS DETTE ER!!

(Og det har jeg egentlig ikke tid til, fordi jeg skal, av alle ting, på Vixen Blogawards om noen få strakser, haha). 

3.-10. mai kjører vi nemlig i gang nok en ShapeUp Bootcamp i Portugal, sammen med reise- og surfeselskapet Lapoint. Vi har ventet på at et par ting skal falle på plass, men nå kan jeg endelig hyle ut at bookingen er åpen!!

imageIMG_3495

IMG_3380

DSC_1880IMG_3245

Dere kan lese aalt om turen på linken i begynnelsen av innlegget, men jeg må jo understreke noe av det kuleste – Jeg har fått med meg Maren Erdvik som medtrener. Og det er jeg så glad for!! 😀

marenerdvik3 marenerdvik2

Jeg har lest Maren sin blogg så lenge jeg kan huske, og var så heldig å få møte henne på fotoshoot i forbindelse med Lasse Tufte sin nye bok om kroppsvektstrening. Hun er virkelig en gladlaks (har inntrykk av at alle fra Kristiansand er det egentlig), i tillegg til mye kunnskap og erfaring rundt trening og kosthold. Sammen skal vi holde i treninger og foredrag hele uka gjennom, sammen med Lapoint sin egen surf, poledance- og treningsinstruktør Elizabeth Killi.

2013-05-07 18.05.39

2014_10_14_PMachado_9999_361IMG_3518 2 IMG_3388 IMG_3401

Jeg har så utallige mange bilder fra tidligere turer, må prøve å samle de et eget innlegg, og samtidig beskrive hvordan en typisk dag der nede kan se ut. Men uansett, viktigste informasjonen: 

– Bookingen er åpnet, og erfaringsmessig blir det RASKT fullt. I prisen du betaler har du mer eller mindre alt inkludert, bortsett fra fly. Jeg sjekket akkurat hvor mye fly tur/retur Oslo – Lisboa koster, og det ligger rett under 2000 kr 🙂

– All booking går gjennom Lapoint, så dersom dere har spørsmål rundt dette, send en mail til post@lapoint.no. Hvis dere har spørsmål rundt selve uken og opplegget kan dere kommentere her på bloggen, så svarer jeg dere direkte 🙂

– ALLE kan være med på denne turen. Fordi vi er flere trenere har vi mulighet til å dele opp gruppa i to dersom det er store forskjeller i formen, men erfaringsmessig er det sjeldent behov for det.

Det viktigste for oss i ShapeUp er å arrangere en tur der vi kan KOSE oss! Uken er stappfull med morsom og variert trening, men like viktig er god mat og masse morsomme stunder med hverandre. Vi prøver surfing sammen, poledance, ligger på stranda, drar på utflukter til Lisboa, shopper.. Rett og slett koser oss. Denne ferien er midt i blinken for deg som er keen på en intensiv, men sabla hyggelig treningsuke. Avslutningsfesten siste dagen er for eksempel et must! 😉

DSC_0459

Så.. Sees vi i Portugal? 😀 YOLO!

Flere
Artikler