Awards og Ananasorama

Først og fremst, GRATTIS til Maren Erdvik som vant prisen for Årets treningsblogg på Vixen Blogawards i går kveld.

image

image

image

Jeg var der sammen med henne i går, og det er umulig å forklare hvor genuint sjokka hun ble når hun fikk høre at hun vant hele greia. Såå gøy, og ikke minst fortjent 🙂

Ikke feil å ha med årets treningsblogger på ShapeUp Bootcamp i mai. Det gleeedes :-D
Ikke feil å ha med årets treningsblogger på ShapeUp Bootcamp i mai. Det gleeedes 😀

Nei, moro for unga! Men nå – Smoothieprosjektet!

Hovedingrediensen i dagens smoothie er ananas. Som jo i teorien er en frukt, meen smoothien inneholder også en grønnsak, så da tenker jeg at det får være greit.

Denne får hete.. Ananasorama 🙂

  • 2 dl vann (hehe, en leser kommenterte at jeg har glemt å føre opp vann på ingredienslisten de siste to dagene. Note to self, og alle dere – alle smoothiene inneholder 2-3 dl vann).
  • 3 ringer fersk ananas
  • 1 stor neve spinat
  • 1/2 avocado
  • Saft fra 1/2 sitron

Supermaten jeg brukte var samme som dag 2,1 teskje lecithin, 1 teskje Purely Greens Max og 3 (!) voksne teskjeer med erteprotein.

Jeg gjorde som jeg har gjort alle tidligere kvelder, skjærte opp alt jeg trengte slik at alt var klart til jeg slumret meg opp av dyna og bort til kjøkkenbenken i dag tidlig.

Sorry den brunlige fargen på avocadoen.. Men det var sånn den var når jeg åpnet, og hvem er jeg til å ditche en avocado i grenseland. Brun eller ei.
Sorry den brunlige fargen på avocadoen.. Men det var sånn den var når jeg åpnet, og hvem er jeg til å ditche en avocado i grenseland. Brun eller ei.
Supermaten tilsatte jeg i dag tidlig.
Supermaten tilsatte jeg i dag tidlig.

image

Ingen overraskelser her, svupp, oppi blenderen, og 2-3 minutter på full guffe 🙂

Og den ble jo, ikke overraskende, fin og grønn. Jeg mistenker at lite overvinner den intense spinatgrønnfargen ass.. Gjør liksom alt grønt og sunt.

Helte grønneriet i et glass, sa skål til meg selv med et par (ti) selfies…image

… Samtidig lokket Wenche frem helgefølelsen i meg når hun kokkelerte biff og sopp, og han duden i midten snakker om good rødvin. God Morgen Norge i mitt hjerte ass <3

image

 

….
….

 Ikke tenk på meg, jeg koser meg med rennende grønnsaker og erteprotein jeg…

image

Neida, men jeg gjorde det altså. Fra kjøtt til alvor, denne smoothien var goood!

Grønnsaksfunkeri: 6 (ananasen takla den spinaten ganske greit, om vi ser bort ifra fargen, så denne miksen kan jeg med trygghet anbefale).

Kamuflasjeeffekt: 5

Ikke heeelt toppkarakter, rett og slett fordi jeg fortsatt merker at den er der liksom. Ikke at det er noe galt egentlig, det plager meg ikke. Men for å få en sekser på kamuflasjeeffekt må den jo være total, optimal og komplett. Den var den ikke her. Begynner egentlig å lure på om det går an… 

Min opplevelse: Ikke så mye nytt å melde, bortsett fra at disse dagene har føltes veldig bra. Følelsen etter en supersmoothie til frokost er toppers!

Jeg skal skrive litt mer om dette senere, nå må jeg nemlig løpe avgårde for å rekke et tog til Geilo og Vestlia Resort. Jeg skal opp dit sammen med en fin gjeng for å planlegge ShapeUp Weekend i mai. Haaaaaaalllo hotellfrokost sier jeg bare 😀 Oh joy!

Tenkte selvfølgelig å blogge litt derfra, og i tillegg må jeg skrible ned litt om gårsdagen. Da prøvde jeg jo både klatring OG var på Blog Awards, som i og for seg var to unike opplevelser begge to, haha.

Ha en fin torsdag, og sjekk gjerne innom senere i kveld 😀

Flere
Artikler