Og snipp, snapp, snute..

.. så var New York-eventyret ute?

I skrivende stund blogger jeg fra heimen i Drammen. Vi tok flyet fra New York rundt 22.00 NY-tid, og landet i Norge 11.00, norsk tid. Vi sov godt på flyet, så jeg kjenner meg sånn passe opplagt egentlig – krysser fingrene for at jeg slipper den verste jetlagen?

Jeg har jo brukt Instastory flittig under turen, så jeg tror de fleste av dere vet hva det har gått i; trening, mat, trening, mat, akkompagnert med litt shopping og mye søvn. Akkurat som vi drømte om! Jeg og Ella, reisefølget mitt, er ganske like på de fleste områder, så dagene gikk som smurt fra start til slutt.

Men vlogg om turen kommer på søndag, så får dere et bedre innblikk i hele turen. Det var ihvertfall FANTASTISK, og selv om det er deilig å være hjemme, så er det nesten litt trist også. Ferielivet ass❤️ Spesielt når man får gjøre det man elsker, med en som elsker det så mye som deg selv, haha.

Nå skal jeg pakke ut av kofferten, sette på en vask, drikke mer kaffe og lage meg litt deilig mat. Ettermiddagen bringer PT-timer og gruppetimer, så her gjelder det å holde seg våken, frisk og fresh?

Håper du har en fin onsdag❤️

Flere
Artikler