Spisorama, spinning på steroider og svettefest på Tonehouse

Nok en dag er over i NYC, men i går var jeg rett og slett for trøtt til å skrive noen ord her inne ? Vi startet dagen med kaffe i senga rundt 07 (våkner automatisk tidlig pga. litt jetlag, superdigg), før vi satte kursen mot Two Hands, en café med masse digg, Imstavennlig, sunn mat, hehe. Vi spiste hver vår smoothiebowl og delte en søtsak. Nyydelig!

Deretter ventet trening på Tonehouse, som var dritkult! Beinhardt, men samtidig – så kult! Vi skal tilbake en gang til før vi reiser. Etter trening ble det lunsj på By Chloe, som er er slags fastfood-sted for vegetariansk mat. Vi spiste hver vår grønnsaksburger, søtpotetfries, rødbetketchup og aioli. Smoothie på siden. Nam! 

Deretter raidet vi noen butikker, kjøpte ikke så mye, men moro å kikke litt. En bukse fra Lululemon og noen ringer ble med meg hjem? Klokken fem var det dags for å teste Soulcycling, som var.. spesielt. Spinning på steroider, haha. Tenkte å skrive mer om de ulike treningstimene senere, eller snakke om det i podden ?

Nå drikker vi morgenkaffen vår i senga, klokken er 07.18, og i dag blir en hakket roligere dag. Frokost, og deretter en trening på er studio som heter ModelFIT (jeg ser for meg lette vekter og mye småtteripumping), før vi skal oppleve litt mer NYC og shopping. Vi skal også teste CRYO – Google it ?

Blogges senere ??

Flere
Artikler