Om dag 1 i New York og treningsuka som gikk – uke 47

Hei fine folk ?

Ville bare sjekke innom – dere som følger meg på Instagram har meeest sannsynlig sett Instastoryen min, og vet dermed også hva vi har gjort. Det har blitt tre treningsøkter og mye god mat, og vet du.. vi elsker det! 

Jeg vlogger litt mens jeg er her nede, så får dere se litt mer av hva vi er up to? Det vi ihvertfall har merket oss er at New Yorkere er sinnsykt åpne og hyggelige, og bare i dag har vi fått oss typ.. fem, seks nye venner. Eller, venner og venner – vi slo av en prat ihvertfall? Han ene jobber på et studio kalt «Brrn» her  i New York, som vi skal teste sammen på tirsdag – sirkeltrening i typ 10, 15 grader er greia der, som blant annet skal gjøre at man forbrenner mer osv – veldig mye sånne ting som snakkes om her, som går litt inn det ene øret og ut det andre for vår del, men å få være en dem av det hele, det er moro???

Dagen startet med smoothie og kaffe, trening, så avocadotoast og egg, kaffe og smoothie. Deretter ny trening 14.15, med kokosnøttvann og en grønn juice før neste og siste økt. Etter siste økta dumpet vi nydusjet ned på et sted kalt Chipotle, og spiste verdens beste burrito. Noen timer senere, dvs nå, spiste vi akkurat en hissig burger på rommet. Senga kaller, haha.

Håper alt er bra med dere der hjemme❤️ Legger ved treningsuka som gikk under her, tradisjonen tro ? Forresten, ingen vlogg i morgen – sparer den til jeg er hjemme fra NYC❤️

Søndag

SKILL HIIT Speed på NIH – effektiv stasjonstrening, miks av styrke og kondisjon, i 45 min?

Mandag

Fullkropp styrke i kjelleren.

Tirsdag

Hviledag, med unntak av litt trening på innspilling med Pia på Prøve?

Onsdag

Fullkropp styrke.

Torsdag

Fullkropp styrke.

Fredag

4×4-intervaller i kjelleren ??‍♀️

Lørdag 

1 times stasjonstrening, 1 times HIIT i 40 varmegrader og 45 minutters boksing kombinert med styrkeøvelser med hantler. Aktiv dag kan du si……

God natt fine lesere – eller, dere sover nå. Her i New York ligger man visst bak oss i Norge i tid, så nå er det lørdag 24.11 kl 21.30 her, og da er det søndag midt på natta hjemme, dvs seks timer frem, dvs 03.30.

Okeeei, jeg babler – vi blogges ??

Flere
Artikler