Når folk er gira på noen kilo ekstra

.. ja, da blir jeg glad! Ihvertfall når det er i anledning er vektvest-event, hehe. I går gjennomførte jeg nemlig et treningsevent på Akropolis Åssiden i Drammen, sammen med Abilica, der 25 spreke hjerter fikk være med på en fullgod treningsøkt med vektvesten. Dette er den samme jeg gikk med en hel dag, som jeg viste frem i vloggen, så det ante meg hva jentene hadde i vente – den 10 kilo tunge vektvesten er ikke til å tulle med ?

Tusen takk til alle som kom – jeg fikk inntrykk av at de fleste av dere fikk den samme respekten for vektvesten som jeg har ?

I dag startet dagen med intervaller i kjelleren (haaalleluja), før frokost og PT-kunde. Deretter dro jeg hjem og pakket, samt jobbet litt, og nå sitter jeg på flytoget – New York, her kommer jeg?

God fredag folkens – ukas beste dag??

Flere
Artikler