Jeg skal trene og spise meg gjennom New York…

.. mer eller mindre, haha. 

Som jeg har nevnt for dere før bestilte jeg for en stund siden en tur til New York sammen med en venninne – det var faktisk en av jentene vi hadde med oss på treningsreise i september som inspirerte meg, fine Amalie, når hun fortalte om sin egen tur til NYC der hun blant annet testet SoulCycling, og hvor moro, og ikke minst annerledes, det var.

I det hun var ferdig med historien sendte jeg sms til venninna mi og bare; vi drar! 

Så vi ryddet begge plass i kalendere, og vipps, så er tiden kommet – flyet vårt går fra Gardemoen fredag ettermiddag, og jeg er tilbake på norsk jord igjen onsdag, sånn cirka midt på dagen. Saki, så moro det blir! Vi skal altså teste masse kule treningsgreier, samt teste ut så mange sunne, digge spisesteder vi klarer. Kan det bli noe bedre sier jeg bare. Foreløpig ser planen slik ut..

Fredag

20.00 (02.00 norsk tid) Middag på et sted i nærheten av hotellet, og prøve å holde oss våkne til NYC-leggetid. Vi bor på dette hotellet – NoMo Soho?

Lørdag 

09.00 Hotellfrokost er jo egentlig et must, men med så mange sunne, digge spisesteder i nærheten har vi faktisk valgt å droppe hotellfrokost (!!) til fordel for å finne noe nytt og spennende i byen. Så jeg tipper lørdagen starter med en rykende fersk kaffe i takeaway-kopp, ta sekken på ryggen og begi oss ut i byen mot første matopplevelse (dette har venninnen min ansvar for å planlegge, så vi kommer til å vite hvor vi skal, haha).

Her er Instagram-bilder fra noen av stedene vi har fått anbefalt; @thevillageden, @thebutchersdaughter_offical og @broken.coconut?

10.00 Etter frokost er det tid for første treningsøkt, som jeg akkurat booket; det blir en gruppetime på det ganske så kjente Orange Theory, som finnes mange ulike steder i byen. Vi booket plass på et sted rett i nærheten av oss, så sjangsen er stor for at vi ruller rett fra en litt for stor frokost og på trening – wish us luck…

Vi skal altså teste ut denne klubben

11.30 Tid for brunsj/lunsj! Ikke så mye mer å si om den saken, ref. matbildene over, hehe. The foodorama continues!

12.30 Her har vi lagt inn litt fritid, shoppings og greier – noe slingringsmonn må man ha! Vi har litt av en ettermiddag å lade opp til..

14.00 .. noen timer senere er det nemlig klart for to nye økter, der den første av de er Hot HIIT på Upper East Side – vi skal teste dette senteret, som visstnok er en kombinasjon av yoga og High Intensity Interval Training – alt i 40 varmegrader. Kan bli spennende.

16.00 Vi går mer eller mindre strake veien fra det ene til det andre, men holder oss på Upper East Side – nå er det nemlig klart for «treningsboksing» på Rumble Boxing. De kombinerer klassisk trening med enkle boksebevegelser, som visstnok skal gi en treningsopplevelse utenom det vanlige – jeg har lenge vært gira på å teste «enkel» boksing med fokus på å gi en treningseffekt, så dette gleder jeg meg skikkelig til. Umulig å vite hva som venter ut i fra Instagram-profilen, så får bare vente å se, haha.

17.00 Etter denne timen tipper jeg vi er ganske så slitne, og kler en dusj og en powernap på hotellet.

20.00 Vil tro vi tusler ut på jakt etter mat rundt disse tider, og har så godt som alle restaurantene planlagt også. Lykke!

Vi blir nok ikke sene, da hver dag der nede blir mer eller mindre som denne – vi har riktignok tenkt at vi går hardt ut med trening de første dagene, for så å roe ned litt. Innimellom slagene blir det shopping, mat, kos og hygge.

Trenger jeg å si at jeg gleder meg??

Nå skal jeg hvert øyeblikk avgårde på Akropolis her i Drammen for å holde et treningsevent sammen med Abilica, og tipper jeg er hjemme rundt 21 – i morgen venter en PT-time og egentrening, før det er på tide å pakke og sette snuta mot Gardemoen. Krysser fingrene for minimalt med jetlag!

Kom gjerne med noen last minute-tips om dere har noen?

 

 

 

Flere
Artikler