Søndagstrening med djevelen på skulder`n

Vi smiler kanskje på bildet…

image

Men det er kun fordi dagens økt på Crossfit Oslo var O-V-E-R!

5 HSPU

10 Power Cleans 

15 Burpees

yay_burpees_bumper_sticker

20 Kettlebellswings

25 Wall Balls

these-wall-ball-targets-are-too-damn-high-300x258

Vi gjorde tre runder, med tre minutters pause mellom hver runde. Jeg var inni en god flooow hele veien, frem til siste runden. Da begynte djevelen på skulderen og snakke til meg…

«Kjenner du hvor sliten du er i beina elleeer? Det svir. Sviiiir. Det her kan umulig være bra for deg, du har trent andre økter denne uka her, du fortjener å roe ned litt nå, ah skulderen, viktig å ikke kjøre på for hardt, de crossfitfolka her er ikke gode i huet, nå har du altfor høy puls, kjenn så mye du svetter, stakkars deg, det er jo søndag, du burde få være hjemme og slappe av, som alle andre, sett deg ned, gi opp, det har ingenting å si om du fullfører eller ikke…»

Blablablaaablablaa.

Litt vel dramatisk fremstilling av denne økta ser jeg nå, haha. Grunnen til at jeg ble såpass sliten var nok at jeg kjørte #shapeupkickstart-styrkeprogrammet rett før WOD`en, dog med litt færre repetisjoner og skippet et par øvelser.

Det som er så fint med kickstart-programmet veit dere, kan tilpasses til enhvers treningshverdag. Blunk blunk.

image

Men jeg gjennomførte, og var egentlig bare desto mere fornøyd ettersom jeg åpenbart klarte å overhøre djevelen og avslutte på en rimelig tid. NÅ er det søndag i heimen, og jeg har planer om å ligge reett ut på sofaen resten av kvelden.

funny-cartoon-man-tired-sleeping-floor

I morgen, ny uke, nye muligheter! Personlig krysser jeg fingrene for opphold, dagslys, isfrie fortau og god mat i kantina 😀

Takk til en av mine beste venninner som bidro med ukas mest sjarmerende snap ;-) 10hii
Runder av med en søndagssnap fra en av mine beste venninner, som åpenbart kjenner mine beste vinkler.

 

 

Flere
Artikler