Speltlompelasagne og SOMA MOVE-prepp

.. er noe av det det har gått i de to siste dagene, hehe. Jeg postet middagsmekkingen min på Instastory i går, og mange lurte på oppskriften – det skjønner jeg godt? Den stammer selvfølgelig fra Linda Stuhaug, og du kan sjekke den ut her.

Jeg brukte et krydder som heter Smokey BBQ fra Old El Paso (det gule tacomerket), som er en favoritt her i huset. Jeg veit, litt shabby å tipse om ferdigkrydder, men jeg har aldri skrytt på meg å være noen mesterkokk, hehe. Try it?

Utover mastercheffing (lol) her hjemme bruker jeg tiden på å skrive bok og preppe til morgendagens SOMA MOVE, den første treningen min med Facebook Live-gjengen i april – det gledes! Man tenker liksom at det bare er å flekke opp kamera, og det er jo det, men må jo også teste ut litt ulike locations, tune musikk opp mot lyd fra mic, øve på selve mønsteret, trippelsjekke WiFi gjennom hele treningen, etc., etc., hehe. Koser meg veldig med det, og syns det er moro å levere noe nytt?? Godt å bruke hjernen etter noen måneder i permisjonsdvale, hehe.

Utover det er det stort sett sånn her jeg ser ut om dagen..

Håret i en dott, turgenser og Bjørn Dæhlie-buksa. Ingen å pynte seg for akkurat, og selv om jeg innimellom tenker at jeg kanskje burde ordne meg litt, sånn for mannens skyld i det minste.. så blir det gjerne med tanken? Nå er han heldigvis i permboble selv, så forhåpentligvis fører vi samme dresscode i månedene fremover?

Øyebryna mine er mer eller mindre borte å, og slik jeg forstår det på Erna og Korona-statusen om da’n får jeg de ikke tilbake med det første? Kanskje jeg skal få ut finger’n og prøve å farge de sjæl?

Nå skal jeg amme ferdig, skrive litt mer bok, og deretter mobilisere det siste jeg har av viljestyrke og gjennomføre ei treningsøkt. Så middag, familiekos, legge ungen og litt Ex on the Beach, og vipps, så varre’ natta. Sånn går nå disse Korona-dager??

Er kanskje ikke bare meg som har stort sett identiske dager for tiden?

Stor klem til dere alle ?

Flere
Artikler