Til deg som vil trene SOMA MOVE med meg i april!

Dette har jeg gledet meg til!  

I april åpner jeg opp for at du kan trene SOMA MOVE med meg hjemme i egen stue!? I påvente av at verden er tilbake til normalen vil jeg tilby SOMA MOVE via en lukket gruppe på Facebook, som en erstatning for mine fysiske timer – håper så mange som mulig vil joine?

For hvem? 

SOMA MOVE passer for alle som ønsker bevegelighet, mobilitet, styrke, koordinasjon, balanse og kondisjon i én og samme økt. Treningen er skånsom for kroppen, helt uten utstyr.

Ved siden av styrkeøkter, CrossFit og egenvektstrening er SOMA MOVE for meg den perfekte måten å få inn bevegelighetstreningen jeg vet jeg trenger, samtidig som jeg får meg en god treningsøkt i samme slengen.

Pris: 299 for én måneds medlemsskap (samt tilgang til treningene i to uker etterpå). Betaling via Vipps, vippsnr. er 599128.

Når: Livesending hver torsdag kl. 18. Første trening er torsdag 2. april kl. 18.

SOMA MOVE er supert de dagene jeg ikke nødvendigvis vil trene blytungt, men allikevel bruke kropp, hode og ikke minst pust. Jeg elsker følelsen av å kjenne hele kroppen jobbe som én enhet, og etter å ha gjort det noen ganger, hvordan jeg blir sterkere og mer atletisk i måten jeg beveger meg på. Overføringsverdien er stor til annen type trening, da du får bedre bevegelighet og mobilitet, kroppskontroll og koordinasjon, samtidig som du trener styrke og kondisjon. Mange fluer i én smekk!  

Hvordan funker dette i praksis? 

Dette er altså å regne som en måneds medlemsskap, der du melder deg på ved å betale 299 kr via Vipps. Vippsnr. er 599128, og du merker betalingen SOMA MOVE April. Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Live SOMA MOVE med Pia – April». 

Påmeldingen din bekreftes så fort betalingen er inne ved at jeg godtar din forespørsel om å være med i gruppen – 24 timer innen betaling. Og vipps, så er du med meg og resten av gjengen på ukentlig SOMA MOVE-kos! Første trening blir torsdag 2. april kl. 18.00, og varer i 60 minutter. Har du spørsmål, send mail til seebergpia@gmail.com.

Du får altså ingen bekreftelsesmail eller melding utover å bli akseptert i gruppen – da er alt i orden.

Hva med det tekniske?

Ved å være medlem i gruppen «Live SOMA MOVE med Pia» vil du se at jeg starter en livesending i gruppen hver torsdag kl. 17.50 i hele april. Klassen starter presis 18.00, og da står du klar i ditt eget hjem. Du trenger en vannflaske, en matte og behagelige klær. 

Både lyd, musikk og bilde får du gjennom livesendingen. Å ha den foran deg på mobil eller Ipad funker supert, og en større skjerm er luksus – har du en Apple TV kan du enkelt dele skjermen fra din IPhone. Du kan bruke trådløse hodetelefoner hvis du foretrekker det. Sørg for å ha plass rundt deg til å kunne bevege deg litt på siden av matten, utover det gjør vi alle bevegelser på matta – ikke noe utstyr utover dette, kroppen er vårt verktøy!? Treningen varer i 60 min, og jeg vil være tilgjengelig på livestreamen i 15 minutter etter klassen. 

Hvordan vil øktene legges opp? 

Jeg kjører denne måneden det nyeste SOMA MOVE-mønsteret, release 21, og det vil være en naturlig progresjon gjennom måneden. Totalt rekker vi fem økter. I begynnelsen er fokuset å bli kjent med SOMA MOVE som treningsform. Den første gangen vil ha et forholdsvis rolig tempo (selv om det ikke nødvendigvis kjennes slik ut?), god forklaring på øvelsene og generelt fokus på det du trenger for å kunne få stadig mer utbytte av klassene gjennom april. Vi kjører samme bevegelser hele måneden, så du vil kjenne masse mestring i å bli bedre for hver eneste økt, samtidig som det er veldig fascinerende hvordan det blir stadig mer krevende i takt med at du blir flinkere ?

For hvem? 

Her kan du lese litt om bakgrunnen for at jeg tok SOMA MOVE-kurs, og her ser du en generell beskrivelse av treningsformen, skrevet av Eva Kathrine Thomsen, som er SOMA MOVE-kursholder i Norge. Livetreningene mine er for alle, og en ypperlig måte å få inn bevegelighet og mobilitet, samtidig som man trener styrke, kondisjon, balanse og koordinasjon. Du vil forhåpentligvis få masse inspo til egen oppvarmings- og mobilitetsrutiner, og, tja.. kose deg med treningene sammen med meg.

Håper jo virkelig at å samles i en gruppe som dette kan bidra til at vi alle kjennes oss litt ekstra motivert og inspirert også – som nevnt vil alle treningene lagres i gruppen, så du kan kjøre SOMA MOVE når som helst utenom torsdager kl. 18.

Påmelding via Vipps, når betalingen er inne godtar jeg deg i gruppen, første trening blir førstkommende torsdag kl. 18 – håper vi sees på matta ?

Flere
Artikler