Ny vlogg! Hjemmetrim, smart mat og rutiner

Hello, my friends?

Det var hyggelig at en del av dere savnet vloggene mine, så nå gledet jeg meg litt ekstra til å komme igang igjen! Denne er fra uken som har gått, og dere får være med på en hverdag hos meg slik ting er nå – med baby, korona og det hele. Heheeee.

Kommenter så gjerne inne på YouTube med hva dere vil se i neste video, husk å like, samt trykk abonner – det hjelper så innmari mye når man opererer på YouTube? Håper dere liker, SÅ moro å være tilbake igjen!

Og du, i morgen kommer et blogginnlegg med mer info om dette..

.. så husk å sjekke innom her i morgen om du er stoka på å trene SOMA MOVE Live med meg i en lukket gruppe på Facebook den kommende måneden, rett inn i din egen stue.

Har testet litt lyd og sånn de siste dagene, og tror søren meg dette blir knakanes bra. Yes, mer info i morgen?

God søndag ?

Flere
Artikler