Kan man spise hva man vil på treningstur?

Jeg tror dette er et av de mest stilte spørsmålene jeg får når det kommer til Treningsreiser; hvordan er maten? Kan man spise når man vil? Hvordan man vil? Er det nok mat? For lite mat? Osv. Skjønner folk godt jeg – med to til tre økter om dagen er det ekstra viktig med nok mat, og kanskje enda viktigere – det er en ekstremt viktig, deilig del av ferien! Så ja! På treningstur spiser man akkurat som man vil. Denne uka ser en typisk dag slik ut..

08.00: Lett frokost + kaffe før første økt (litt dårlig timet med morgenøkta her nede, da de fleste foretrekker å spise skikkelig etter morgenøkta).

09-10.30: Morgenøkt, som gjerne består av styrke + noe kondisjon. Dagens så slik ut.. 

10.30: Proteinsmoothie etter trening (hva ellers, hehe)

14.00: Lunsj på den lokale strandbaren. I går gikk jeg for spansk omelett + gambas, og i dag ble det blåskjell med fersk loff på siden. NAM!

16.00: Noe lett før neste økt, som er enten 17 eller 18 de fleste dager.

17.oo: Andre treningsøkt for dagen. I går var det tunge squat cleans på menyen, og i dag kommer den beryktede svømmingen, hehe. Hvordan det går får dere se i vloggen på søndag ❤️

20.00: Middag på hotellet, som regel buffet med stort utvalg av alt man kan ønske seg??

Jeg elsker å feriere på denne måten, der masse god, deilig mat går mer enn opp i opp med all treningen vi legger ned. Nå skal jeg tilbringe en liten time til på solsenga, før det er på tide å kvinne seg opp til ukas svømmeøkt – wish me luck?

Flere
Artikler