Avspenningsøkt og spørsmålsrunde i levende live

 

Nesten ihvertfall 😉 

I helgen hadde jeg livesending med restitusjonsøkta som er på trykk i månedens ShapeUp. Jeg syns det var sjukt skummelt første gangen jeg hadde livesending, det skal jeg innrømme, men jeg begynner sakte, men sikkert å komme meg over frykten.

Godt er det, hehe.

strekk

Foto: Rasmus Kongsøre

I morgen klokken 12 blir det selvfølgelig ny livesending fra min Facebook-side, og da er det intet annet enn en spørsmålsrunde som står på agendaen. Super idé! ShapeUp Kickstart holder jo på i hele åtte uker, og selv om det hvert øyeblikk kommer ut et nytt magasin må dere ikke tro at kickstarten er over av den grunn. Vi holder det gående!

Jeg kommer til å legge ut det fullstendige programmet, samt treningskalenderen, her på bloggen, slik at alle vi som allerede er i gang kan fortsette, og dere kan lagre moroa til en senere anledning. 

SÅ, hvis du har noen spørsmål knyttet til årets ShapeUp Kickstart, fyr løs! Jeg samler de opp og svarer på så mye jeg kan på Facebook Live i morgen. Dere må gjerne spørre meg om ting vedr. meg og mitt også, andre treningsrelaterte ting.. tja, hva som helst egentlig. Jeg gleder meg!

Inntil da, på Facebook-siden min her ser dere de to livesendingene jeg har hatt hittil. Supergøy!

Hva syns dere om Facebook Live? ?

Avslutningsvis, tusen takk for så mange gode tilbakemeldinger på innlegget mitt om kroppspress. Debatten kommer aldri til å dø, og godt er det, men det er alltid nyttig å dele synspunkter rundt hvorfor, hva og hvordan. I helgen befinner jeg meg på fjellet med mannen, og hvert øyeblikk skal vi sette kursen mot Geilo sentrum og litt interiørshopping. Er vi heldige får vi til en treningsøkt i ettermiddag også, før vi skal mekke tidenes biffmiddag i kveld. Niiiice!

God lørdag hjerter <3

Flere
Artikler