Sporty middagstips for oss latsabber

Kjappe, digge lunsjer er alltid en vinner her i gården, spesielt etter å ha trent samme morgen. Slik jeg gjorde i dag ?

Selvfølgelig etterfulgt av frokost, men sulten kommer kjapt tilbake. Derfor blir det som regel en haug av grønnsaker, noe proteiner og noe karbs til lunsj, og i dag tester jeg en nyhet i fiskekake-verden – eller jeg tror ihvertfall det er det?

Samme det egentlig.

Noen som har smakt disse? De finnes visst i mange ulike smaker – denne var ok på smak, men ingen megahøydare er i hus. 

Man tenker at det tar lang tid å mekke et måltid som dette, men det er feeeil – gå for en proteinkilde som lager seg selv i ovnen, supplert med søtpotet som også lager seg selv i ovnen. Gi noen brokkolibuketter et kjapt oppkok, og vips, så har du en kongelunsj!

Jeg er jo aller mest glad i vanlige fiskekaker, og selv om det er moro å teste ut nyheter sverger jeg nok for evig og alltid til de vanlige. Jo mer fisk, jo bedre, hehe. Jeg syns dette også er et ypperlig middagsforslag, og passer perfekt for sporty latsabber som meg selv, haha. Men om du er keen på å teste noe annet, hva med en av disse tre?

Klikk på tittelen for å komme til oppskriften?

Good, sunn middag! I dag har jeg altså trent på morgenkvisten, før jeg gjorde litt enkel produksjon rett utenfor husdøra. Ble catchet av naboen, som noen av dere kanskje fikk med dere på Instastory, haha.

Litta #selfie før lunsj.

Nå skal jeg hvert øyeblikk pakke bort pc´en for i dag, og gjøre meg klar for skikurs. Det snør lett og er passe kaldt, så dette blir digg. Dette skikurset er forøvrig en veldig hyggelig måte å få henge med jentene på – i hverdagen er det jo fort gjort at man er litt for travel til å rekke å spise lunsjer og kaffe hele tiden, men å kombinere aktivitet med sosialisering er innafor. Anbefales! Håper dere har hatt en superduper, sporty start på uka – og hvis ikke, så er det helt innafor det å. Disse mandagene er jo ganske så småseige iblant.

Blogges i morgen?

Flere
Artikler