Når det svir i flink pike-hjertet..

Hei, dere fine folk. Unnskyldninger er jeg ikke noe fan av, men forklaringer, det får være greit fra tid til annen. Som i dag ? Siden Thailand har det gått i ett, og jeg har rett og slett ikke rukket å ruse nok rundt med kamera til å kunne lage en hel vlogg. Men den er i produksjon, og kommer i løpet av uken. Noen fine stemmer sa til meg forrige uke at det ikke er så farlig at den alltid kommer på søndager, så lenge den kommer, og det fikk meg til å senke skuldrene litt. Samtidig har jeg et mål om å publisere hver søndag jeg, og det svir litt i hjertet hver gang jeg må publisere disse «forklaringene». Nytt for uka blir å filme litt hver dag, for så å klippe og gjøre alt klart på fredag, og trykke publiser søndag. Learning by doing, hehe.

I dag var jeg på CrossFit for første gang på superlenge – det var fint. Økten kan du sjekke ut på Instagram? Noe annet som har vært fint i dag, deg er å være sammen med den fine mannen jeg er så heldig å bo med. Reising, kurs og foredrag har gjort at det har vært lenge siden sist, så kvalitetstid gjorde så innmari godt?

.. speaking of, på tide å nyte siste rest av søndagen. Håper dere gjør det samme ❤️

Flere
Artikler