Det er maaandag! Håper du har hatt en fin helg?
I dag sov vi litt ekstra, så rundt 10 var morgenstellet ferdig og jeg fikk i meg den faste havregrøten og en kopp kaffe. Slumret litt hjemme før jeg hadde et møte og et par ærender å få unna, før jeg gikk til mamma og pappa, hvor mamma serverte en nyydelig senlunsj, som også funker som middag. Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere?
Du trenger..
- Biffkjøtt, gjerne ferdig strimlet
- 2-3 ss fond
- Spinat og grønnkål
- Løk, hvitløk, mais, chili og paprika – og andre grønnsaker om du vil.
- Nudler – vi hadde eggnudler.
Slik gjør du
- Stek først kjøttet lett, og sett til siden.
- Kok nudler og sett til siden.
- Deretter steker du 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1/2 chili og 1 paprika sammen, før du tilsetter kjøttet og en god håndfull spinat og grønnkål.
- Stek litt til, og tilsett 2-3 ss fond, og cirka samme mengde soyasaus – smak deg frem ?
- Så lar du alt steke litt sammen, og voilà, så har du en nyyydelig woklunsj/middag klar ?
Denne kan jo varieres på mange måter – bruk grønnsaker du har til overs i kjøleskapet, og tilsett gjerne litt krydder om du vil. Jeg gjorde som alltid, fylte på med litt spinat og grønnkål i bunnen av bollen før jeg forsynte meg, og summen av måltidet i sin helhet blir jo en good del grønnsakspoeng! Denne metter godt, smaker godt og gir mat til en stødig treningskropp – I like!
Nå har jeg dokumentaren Cheer på skjermen (Netflix) og ammer ? Tror det blir treningsfri i dag, det kjennes riktig ut. I tillegg håper jeg å få redigert ferdig en vlogg fra Vixen Blog Awards. Men aller viktigst om dagen i dag; vi skal ha taco til middag ?
God mandag, dere ❤️