Supertrøtt, flink og kosete

… beskriver de siste dagene i korte trekk ?
Jeg får skrevet så mye jeg klarer i disse dager, samt presset inn økter som gir meg godfølelse. Derfor er jeg flink! Samtidig er nettene så som så her i gården, og det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en trøttstrømpe. En særdeles fornøyd en da, skal sies, for dette permisjonslivet med mannen hjemme, og påske attpåtil, er veldig, veldig koselig. I går ble vi bedt bort på grillings hos svigers – noen timer i sola, litt vin, nydelig mat og godt selskap (på avstand) fikk smilet til å gå rundt❤️

En annen god nyhet i går var jo at hytteforbudet ser ut til å løses opp i slutten av april, noe som gjør at vi kanskje får noen perm-dager til fjells allikevel. Ting ser ut til å gå rette veien her i Norge – blir så stolt av oss, jeg! Skal ikke ta gledene på forskudd, men det var ihvertfall veldig hyggelig å få gladnyheter i går.

I dag postet jeg forresten en ny #piasgym på Instagram, helt uten utstyr – den bør du sjekke ut!

God onsdag ??

Flere
Artikler