Vlogg: Farger øyebryn hjemme og trener med Johannes Klæbo

.. det kan nemlig alle gjøre i disse dager, i og med at han har sluppet en del livetreninger på sin YouTube-kanal i det siste. I like!

I denne videoen får du altså joine at jeg tester en av hans økter, samt at jeg gjennomfører prosjekt «farge bryn hjemme», hehe. Det er jo eneste alternativ i disse korona-tider, så tenkte det kunne være kjekt for flere å undersøke om det er verdt tiden og pengene – eller ikke? Jeg viser også øvelser jeg gjør for å bryte opp en stillesittende dag foran pc’en, med fokus på å styrke rygg og åpne opp i front.

Håper dere liker videoen, husk å gi den en tommel opp, og kom gjerne med innspill på hva dere vil se i neste video.

I dag er det maaandag, og selv om det er typ påskeuke føler jeg vel egentlig ikke så mye på påskestemning, hehe.

Dagen startet med kaffe og havregrøt, så litt bokskriving, så trilletur, så bokskriving, så trening.. noe i den duren. Vi har kommet inn i «begge to er hjemme med baby og mannen har permisjon»-tralten, og har virkelig storkost oss de siste dagene.

I dag skal jeg også spille inn ei litta videosnutt til SOMA MOVE-gjengen min, som jeg har livetreninger med hver torsdag. Vi startet opp forrige uke, men du kan enda bli med – se hvordan du melder deg på her ?

Hvordan er ståa hos dere, er det påskeferie og full avkobling, eller ruller den rare hverdagen videre??

Kos og klemz?

Flere
Artikler