Treningsuka som gikk – uke 14

Hei babes, og god lørdag ❤️  Ny dag, nye muligheter, det er helg, fryd og gammen, men jeg og mini starter dagen i 07-draget okkesom??‍♀️?

Deler som vanlig treningsuka som har gått – den har vært helt ok. Mini har holdt meg våken noen netter, og det preger både dagsformen, men også tiltakslysten. I tillegg har det vært første uke der jeg har prøvd å komme meg i gang med litt jobb osv – kjenner det er litt vanskelig å forlate permisjonsbobla, spesielt når ting er som de er.. er liksom fortsatt i permisjon, men jobber, om dere skjønner ? Rare greier. 

Her er ukas trim ihvertfall ? Resten av lørdagen skal jeg nyte, og jeg håper du skal det samme! Prekast❤️

SØNDAG 

EMOM 40 MIN (5 runder) 

8 squat cleans @35 kg 

10 clean and jerk høyre @16 kg

10 clean and jerk venstre @16 kg

40 sek handstand hold 

40 sek wall sit @24 kg hantel

5 pull  ups + 5 burpees

20 plate overhead lunge @15 kg

15 strake mark @35 kg 

MANDAG 

Hviledag. 

TIRSDAG 

Styrke i kjelleren? 

A1) Frontbøy 8-10 reps x 3

A2) Pull ups maks reps x 4

B1) Sumo markløft 10 reps x 3 

B2) Push ups mellom to kettlebells 12-15 reps x 3

C1) Enarms skulderpress 12-15 reps x 3 

C2) Strake markløft med roing (stang) 10-12 reps x 3

ONSDAG 

Kettlebelløkt på verandaen, hentet fra Inger in Dubai – den ser du under. 

TORSDAG 

SOMA MOVE Live med Facebook-gjengen min? 

FREDAG 

30 minutters YouTube-trim med Johannes Klæbo av alle ting, hehe. Jeg testet denne

LØRDAG 

I dag blir det enten litt styrke i kjelleren eller kettlebellstrim på verandaen. Må se an hva som frister, skal oppdatere på Instastory, hehe. 

Dette ser kanskje ikke ut som en medium treningsuke, og for all del, jeg klager ikke, men vet også at jeg har hatt uker der jeg har fått til økter med bedre kvalitet, samt litt mer – that’s all I’m saying?

Håper du har hatt en fin treningsuke?

Flere
Artikler