Takk for i går!!!!

Ah.. føles ut som jeg var med på en uforglemmelig fest i hele går, og våkner opp med en følelse i dag av å ha vært med på noe stort – minus fyllesjukheten? Det kan jeg like! ShapeUp Convention i går var SÅ vellykket, og jeg er verdens lykkeligste person over å 1) at dagen gikk så fint, og at step-timen jeg hadde med Sølve ble en bra greie, og 2) at hele forrige uke gikk bra ?? Det var noen hektiske dager, men nå som det er over er det en goood følelse. Verdens beste.

Noen bilder fra i går ?

Nå skal jeg snart kose meg med en CrossFit-time her i Drammen, for så å nyte sammen med kjæresten, som så, typ.. i forrige uke? Seee hva jeg kom hjem til i går!! Så koselig❤️

Pia på prøve kommer neste søndag dere – jeg har ikke rukket i se over utkastet fra PTX, og ettersom han som redigerer har en etterlengtet helg så ble vi enige om at, ja.. vi må ha litt helg og fri, begge to ?

Sånn er dette gründer-livet, dere, når man gjør alle oppgavene i mediehuset sjæl – noen ganger må man trykke på pause-knappen, hehe. Det skal jeg forøvrig gjøre i morgen også, da har jeg nemlig lagt inn FRI i kalenderen. That’s a first på en stund, haha. Mer om det i vloggen på onsdag.

Nyt søndagen, fine du, og bruk den til å lade opp til en ny uke på dine premisser ?

Flere
Artikler