Hjernen(e) bak superjentene

På vei hjem fra Trondheim, og til mitt andre hjem, Comfort Grand Central (#spons #reklame #osv), der jeg skal bli til lørdag. På tide å sparke i gang årets ShapeUp Convention, og fy fasan, som jeg gleder meg!! Føles som om jeg skal hjem, på flere måter enn bare én ? 

I morgen blir en fantastisk dag, og jeg skal bruke denne fredagen på å få på plass de siste detaljene. Jeg gleder meg til deltakerene skal få oppleve alle de fantastiske trenerene, og jeg er ekstra glad for å ha fått med Cecilie Ystenes og gjengen i RAW Trening. Cecilie skal holde foredrag om mental trening, og etterpå skal RAW sammen vise hvordan de jobber for å trene «vanlige folk» som deg og meg i å utøve mental styrke ved gitte utfordringer. 

#tbt til når jeg tok min sertifisering i mental trening, nivå 2??

Hele min «reise» startet jo sånn på ordentlig etter at jeg tok utdanning i mental trening, og selv om jeg har gjort all jobben selv, for å komme dit jeg er i dag, så hadde jeg nok aldri turt å starte, sånn skikkelig, om det ikke var for det Cecilie lærte meg.

Videre er det jo flere superjenter som har gått i hennes lære, deriblant Sara Lossius, jenta bak podden Ingefær, Mariann Deila, som også bidrar på årets Convention, samt Silje Torp, skuespiller og forfatter av boken «Sterk med strikk». Sara er jo et kapittel for seg selv, og de to andre har også gitt ut bøker etter utdanningen hos RAW. Mariann er en evig inspirasjonskilde for min del, som etter mange år som journalist og i politiet tok en helomvending og startet for seg selv – nå lever hun av det hun elsker, fysisk og mental trening. 

Haha, jeg er på randen av maratonuken min, og lurer på om jeg ikke er på vei til å bli litt sentimental her jeg sitter på flytoget hjemover ?

Poenget; det er moro å se hvor langt jentene jeg skriver om i dette innlegget har kommet, og vite at mye av magien bak, ihvertfall for min del, ligger i den innsikten jeg fikk i mental trening, og hva jeg kunne gjøre med livet mitt når jeg «bare» turte å.. se forbi de begrensningene jeg satte for meg selv. Det gleder meg stort å se at stadig flere blir nysgjerrige på hvordan de kan ta mer kontroll på tanker og følelser, og dermed styre hverdagen og egne ressurser i den retningen man ønsker, fremfor å kun være passasjer i eget liv. Det er på ingen måte lett, går aldri som planlagt og rammebetingelsene endrer seg hele tiden – men det hele er liiitt morsommere når man tør å sette seg i førersetet? 

Syns jeg da.

Og det er jeg ganske sikker på at powersquaden Cecilie Ystenes, Mariann Deila, Sara Lossius og Silje Torp er enige i. 

Sees på ShapeUp Convention i morgen dere, og til de av dere som ikke kommer – NYT FREDAGEN!❤️

Flere
Artikler