Ting man burde ta seg tid til

Jeg er ikke så flink til å ta meg tid til hyggelige, sosiale ting i hverdagen alltid, men prøver å bli bedre. Kjæresten min er en av mine beste pådrivere på akkurat det, i tillegg til noen få, nære venner – deriblant Bastian. Bastian er en god kompis som jeg ble kjent med når jeg trente på Crossfit Oslo, og vi har hengt jevnt og trutt siden.

Vi møttes rundt 07.30, og kjørte en super styrkeøkt for overkropp. Jeg filmet øvelsene, så tenkte å dele den snart. Deretter gikk vi på The Juicery, og bestilte hver vår smoothiebowl og grønne juice. Veldig trenings- og Insta vennlig, haha.

At Mac’en min har klikka, at redigeringsprogrammet mitt ikke funker og at jeg har endel å fikse før Yoga Convention på lørdag, det prøvde jeg å ikke tenke på. Det er jo alltid ting man burde, burde, burde gjøre, men for meg har det blitt viktig å prøve å.. blåse i det noen ganger. Jeg liker jo å ha mye å gjøre, så da må jeg lære meg å leve fint med det også. Til meg, fra meg, haha.

Nå er jeg på toget hjem, og håper jeg rekker noen solstråler på terrassen før sola går ned. Jeg håper du som leser dette har det bra 🙂

Flere
Artikler