Det kjennes ut som et stort skritt

Innlegget inneholder omtale av et Polar-event og en lånetelefon

.. men jeg vet at det i det store bildet ikke er det, haha. Jeg bytter nemlig telefon as we speak, og når man har brukt Iphone i årtier, så innebærer det jo litt endring da.

Noen erfaringer kanskje..?

Jeg, som mange andre, har sverget til Iphone i mange år, men vet du.. de siste årene har jeg blitt litt fed up med å være «avhengig» av én leverandør, og jeg føler prisene har blitt litt vel høye til at det kommer en ny modell, typ.. hvert år. Vel, det gjelder kanskje alle telefonmerker, men nå har jeg ihvertfall bestemt meg for å teste ut noe annet. Grunnen er foto- og bilde-kvaliteten på telefonen jeg har fått låne, som visstnok skal være helt syk. Jeg var på et pressemøte om telefonen for noen måneder tilbake, og det var da jeg fikk tilbud om å teste. Jeg pleier å være sånn.. haha, no way hose, men nå.. nå ære dags.

Jeg leverte den til Elkjøp så de kunne fikse alt som skal fikses når man bytter fra Iphone-verdenen og over til noe annet. Skal hente den om noen timer.. blir spennende. Hvis dere syns jeg er litt weird i sosiale medier de kommende dagene så vet dere altså hvorfor, haha. Dette er ikke #reklame, kun en annen telefon jeg skal teste for gøy. Del gjerne deles erfaringer med modellen om noen har testet – den heter Huawei p20 Pro. Tror det er dette merket Therese er ambassadør for, så ja.. noe bra greier må det jo være. Time will show.

Noen av dere som har gjort byttet? Erfaringer? Tips? Alt tas imot med takk.

Runder av med et bilde fra gårsdagen jeg, der jeg var med på et event for Polar. Jeg skal gjøre en del samarbeid med de i 2018, så når de spurte meg om jeg ville stikke innom på eventet for å fortelle om mine erfaringer med M430, både på meg selv og kunder, så var jeg ikke vanskelig å be.

Både Karoline og Nilsi sa noen ord om sitt forhold til og bruk av Polar-verdenen, så du kan jo trygt si det var store sko å fylle når jeg skulle runde av showet, haha. Men det gikk så fint, folk var så fine, og alt var god stemning. Fin dag?

Nå får jeg stikke og hente telefonen min jeg da – wish me luck, partypeople!

Flere
Artikler