Hvis det er én ting du burde unne deg i 2020..

.. så er det en ferie som denne! 

Treningsreisene mine med Maren i 2020 går av stabelen som planlagt, og selv om jeg er høyst inhabil så sier jeg som jeg har sagt så mange ganger før; dette er, uten et gram av tvil, den beste ferien man kan dra på. Jeg føler jo jeg begynner å kjenne dere lesere ganske så godt, sporty jenter i ulike grader som setter pris på en utfordring – selv om det er litt noia også. Det er jo disse turene i et nøtteskall, og du kan i tillegg plusse på sol og varme, nyydelig mat (og masser av den – buffetlivet lenge leve), fantastiske folk, bra trening, inspirerende foredrag og, tja.. rett og slett verdifullt påfyll til kropp og sjel.

Vi reiser altså avgårde både vår og høst, og som alltid er det VING som sørger for fly, fasiliteter og rigget generelt. Jeg og Maren står for innholdet i turen. 8.-15. mai reiser vi til Kypros, og 5.-12. september reiser vi til Kroatia. Begge stedene har vi vært før, så jeg kan gå 200% god for begge lokasjonene. Er en grunn til at vi har valgt de igjen, for å sirre´sånn?

På vårturen skal jeg ha med både mann og baby, så det blir en ny og særdeles spennende opplevelse for min del, hehe. Working mama!

Noen bilder fra tidligere turer – ah, det gledes! 

Fyr løs med spørsmål hvis du har noen, så samler jeg de opp i et eget innlegg og svarer? Sjekk også gjerne ut dette innlegget på bloggen til Maren, der hun svarer på masse spørsmål rundt reisene med oss. Jeg vet at plassene sakte, men sikkert fyller seg opp, så her kan det lønne seg å gå for magefølelsen relativt kjapt om du kjenner at dette er noe du vil få med deg.

Som sagt.. verdens beste ferie! 

Flere
Artikler