Julero og januarplaner

God 3. juledag fine folk, i den grad det er noe som heter det?

Her hjemme går det i, tja.. avslapning, babykos, litt trim, god mat og kos. Også er lite søvn, (for mye) amming, et rotete hus og stadig nye ting å lære en stor del av det, men hey, viktig å fokusere på det positive – og selv om det er ting som er utfordrende i denne spesielle tiden så er det uten tvil mer positivt enn noe annet – har blitt så glad i den lille klumpen, selv om han er en rakker noen ganger ?❤️

I dag skulle vi egentlig til fjells, men det ble utsatt til i morgen. Tenker det blir et par netter på fjellet før vi reiser hjem igjen, og feirer nyttårsaften i ro og mak her hjemme. Og vips, så er hverdagen i gang igjen – selv om det dog fortsetter å være unntakstilstander for min del ?

Jeg har gradert permisjon, så noe jobbings blir det allerede fra januar, men for det meste ting som kan gjøres hjemmefra. Jeg gleder meg til det jeg, begynner å friste med litt produktivitet, hehe. Også gleder jeg meg til første vloggen!! Og å dra på seksukers kontroll hos både gynekolog og ++ for å sjekke ståa på bekkenbunn, mage osv – enn så lenge koser jeg meg med den skånsomme trimmen jeg gjør, men blir uansett spennende å se og høre hvordan rikets tilstand er etter en særdeles aktiv graviditet, hissig fødsel og litt trening forholdsvis kort tid etter fødsel. Har jo kjentes riktig ut for meg, men føler det endelige svaret, og lærdommen, kommer på disse kontrollene, hehe.

Oss akkurat nå, amming, Istid på tv’en og mannen ved siden av oss, frisk i kinna etter en god skitur. Håper du har hatt en fin jul, og at du nyter disse late dagene. Nyåret kommer tidsnok ?

Blogges ❤️

Flere
Artikler