Kunsten å feire en takknemlig jul

Ville bare poppe innom og si god jul, fine folk.
Hvis jeg skal komme med en oppfordring må det være å senke skuldrene litt, og.. tja, ta jula litt som den kommer. På sett og vis er det noe press om at juledagene skal være så innmari, innmari koselig atte hjelp, at fallhøyden er stor om ikke alt går som planlagt eller blir som forventet – men det gjør det jo sjeldent?
Min plan er ihvertfall å senke skuldrene (gjort for lenge siden?), være tilstede og nyte hvert eneste øyeblikk – uten å tenke på hvordan det skal eller ikke skal være.
Du er nok mest sannsynlig klar over det, men takknemlighet er et av de hemmelige våpnene mot nedstemthet og andre småkjipe følelser, og ved å tenke og fokusere på alt du er takknemlig for, fremfor det som kanskje kunne vært annerledes, hjelper du deg selv på god vei mot både julestemning, lykkefølelse og tilfredshet❤️

Tankene over er nok litt preget av innlegget jeg skrev i går, men hvert eneste år går egentlig store deler av juletankene mine til alle som ikke nødvendigvis nyter en «picture perfect» juletid, snarere tvert imot.. for veldig mange er denne høytiden noe som ikke kan være over fort nok. Derfor er det minste vi alle kan gjøre å være takknemlig for alt det vi har å sette pris på, fremfor det en savner – prøve ihvertfall❤️

Mine juleplaner? Vi har ingen planer heele romjulen faktisk, og tar alt som det kommer – kanskje en tur til fjells, kanskje ikke, men det hadde ikke vært feil å slappe av hjemme heller.. vi får se . Til og med nyttårs er åpen – kan ikke huske sist ? Nye tider, og jeg liker det ????

Nyt masse god mat, vær med de du er glad i, og gi deg selv en klapp på skulderen og god klem for at du er akkurat den du er.

God jul ❤️

Flere
Artikler