Trappeintervaller, kurert blåmandag og avvisning fra TV2

Hehe. #denfølelsen når du avslutter ditt siste innlegg med følgende…

«Jeg tror jeg skal på TV i kveld! Følg meg på Instagram og snapchat for updates på hvor, når og om hva…»

… men updaten aldri kommer, hehe. Rett før lunsj i dag ringte Ida meg fra TV2 og sa avlyste TV-opptredenen min. Det har skjedd ganske mange ganger før altså, er jo endel redaksjonelle endringer som skjer helt opp mot sending, men da har jeg ihvertfall ikke rukket å blogge om det, haha. Anyhow, når mamma ringte meg nå nettop og bare.. «jaa, skulle ikke du på TV i kveld a», så fikk jeg en trang til å fortelle bloggeriet hvorfor jeg sitter hjemme i sofaen med kesam, bær melon og en Cola Zero, og ikke på skjermen med Davy og Vår. Og jeg som er så glad i Davy og Vår også.. Søren å. Håper de ringer igjen.

Vel, nok om dagens rejection. Som jeg blogget om i går gjorde jeg mitt for å unngå blåmandag i dag.

IMG_0778

 

… And I made it! Rullet meg ut av senga i 05.30-draget (!!), skylte ned melon og et par egg med et par espressoshots, og la på sprang (les, ruslet) til Frognerparken. Der løp jeg trappeintervaller sammen med en venninne, faktisk tredje uken på rad.

image

I dag konkluderte vi begge med at vi nok ikke hadde vært der om det ikke var for avtalen vår, så ja.. hurra for treningsdates, de har høy nytteverdi, spesielt på utsatte slabbedaskdager.

Håper dere likte tunfiskpizzaen i dag 😀 I morgen er det #treningstirsdag, og på bestilling fra en av dere tar jeg opp temaet oppvarming før styrketrening, med tre konkrete øvelser som ihvertfall jeg er veldig glad i. I tillegg skal jeg på massasjetime hos Kirby på Optimal Klinikk, en time jeg har hatt til gode siden jeg var i Dubai med Prehabtrening.

The one and only Kirbster far Optimal Klinikk :-) #tbt til ablegøyer i Dubai, bildet tatt av John Tøsse Kolvik :-)
The one and only Kirbster far Optimal Klinikk 🙂 #tbt til ablegøyer i Dubai, bildet tatt av John Tøsse Kolvik 🙂

Nå skal den endelig brukes, og jeg kjenner jeg grugleder meg.. Veldig ambivalent forhold til dette med massasje, vondt og godt (mest vondt) på samme tid.

Kanskje dere ser meg lide på snappen (piapiapiapia) fra cirka klokken 18. Med mindre det også blir avlyst da. Heheeeeeee. Lol.

Ha en fortsatt fin mandagskveld hjerter <3

Flere
Artikler