Tre buffetregler jeg alltid følger

I helgen er det, som dere vet, spakos på agendaen. Det er superdigg!

En annen ting som er superdigg er hotellfrokost. Ah, hotellfrokost.

Det kan glatt måle seg med selve spaopplevelsen i min verden. Nå er jeg jo kanskje over gjennomsnittet glad i mat, jeg veit ikke, men gleden, luksusen, over å kunne spasere inn i et behagelig frokostrom, slå seg ned med en kopp kaffe, nyyte digge lukter før man går i gang med moroa.. fantastisk. I tillegg får man en sånn deilig ro når man sitter der, spesielt når utsikten er sjø, hav og Kragerø sentrum i idyllisk vinterlandskap.

I min verden er det spesielt tre buffetregler som gjelder!

  • Alt er lov

Hotellfrokost er sjelden vare. Restriksjoner går utover opplevelsen, så de må jeg se meg nødt til å legge igjen hjemme. Ikke at jeg har så mange av de i hverdagen heller, men jeg kan jo være så ærlig å si at jeg ikke fråtser i bacon, pannekaker og brødskiver med dobbeldose smør til hverdags.

foodfood

  • Jeg må alltid gå flere runder

… hvis ikke står jeg i fare for å dra med meg usmakelig mye på første runden, og da blir det bare kluss, både for meg og de rundt meg, haha. Jeg finner matro i å vite at jeg må porsjonere ut opplevelsen, én runde av gangen. Og den er som regel 1) Egg, bacon og annen varmmat. 2) Brødskiver med digg pålegg, og gjerne litt ekstra bacon. 3) Yoghurt med litt diverse på (jeg liker naturell best faktisk), samt andre søtsaker som frister.

  • Få i meg to ulike grønnsaker

Må aldri glemme grønnsakene, som er en viktig del av et balansert måltid, hotellfrokost eller ei.

Dette innlegget går i kategorien «meningsløse funfacts». Men, det gav meg definitivt lyst på hotellfrokost, så den skal jeg gå å nyte nå. Turen går deretter hjemover, hvor måling av kjøkken og bad i mitt nye hus står for tur, før jeg runder av kvelden med litt pakking og flytting. Du veit.. YOLO!

Ettersom det er farsdag skal jeg søren meg ta med pappsen min å – han kaller det gratisarbeid… jeg kaller det kvalitetstid for far og datter!

God søndag, fine hjerter.

Flere
Artikler