Treningsreisen du har ventet på

Promotering av egne tjenester

Ah, endelig er dagen her, da jeg og Maren kan hyle ut om det som har vært vår lille baby de siste månedene.

I samarbeid med Ving skal vi endelig arrangere vår helt, egne treningsreise, sammen med et knippe av våre fantastiske lesere. Hvor kult?! Vi satt rett og slett og skravla om det hele, den ene like gira som den andre, også var vi sånn.. hva hadde vår optimale drømmepakke inneholdt? Også satte vi sammen akkurat den turen.

Vi har rett og slett satt sammen vår helt egen drømmereise.

reiepiaogmaren1176026-11-1430860005629-1 2013-05-07-18-05-39-2-11176026-11-1430858628499-1

Jeg har jo vært på en del treningsreiser nå, og de har hver og en sin helt egne, unike sjarm. Jeg elsker det!

For meg og Maren er det viktig at turen inneholder trening som er både morsom og motiverende, men ikke minst – lærerik! Jeg syns det er viktig at folk ikke bare kommer hjem med slitne kropper og blide fjes, men også ny kunnskap og nyttige verktøy som de kan ta i bruk så fort de er tilbake på norsk jord. Man blir jo så proppfull av motivasjon på slike turer, og et av mine viktigste mål er at denne motivasjonen og inspirasjonen skal vare også etter at du kommer hjem fra turen. Derfor får du ikke bare svettefester, bootcamps og løpetreninger på denne turen, men også foredrag om kosthold og mental trening, samt workshops i grunnleggende styrketrening. I tillegg skal vi storkose oss, og bruke hvert våkne øyeblikk til å gjøre akkurat det vi elsker mest – henge med likesinnede, spise, trene, sole oss, spise, shoppe, spise, drikke vin, trene litt mer… skjønner du eller? 

Når og hvor? 

4.-11. juni 2017 er avreise, og vi skal bo på fantastiske Sunwing Kallithea Beach på Rhodos. Hotellet er megastort med alle muligheter, blant annet med en løpebane (!) rundt hele hotellområdet. Det er et over gjennomsnittet sporty hotell, og om du ikke får nok trening gjennom vårt opplegg har du alle muligheter til å finne på enda mer – volleyball, tennis, minigolf, fotball, svømming, samt en haug av ulike gruppetimer.

hppp woow

Hvem passer turen for?  

Turen er spesialtilpasset jenter, og passer for motiverte jenter i alle aldre. Du er glad i å bevege kroppen din, og setter pris på å lære mer om hvordan du kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre. Du trenger ikke ha mye erfaring med trening, da vi tilpasser opplegget til alle nivåer.

Hva koster det? 

Før 1. januar ligger prisen på 8 495 kr, og etter 1. januar vil den være 8 995 kr. Du kan lese mer om spesifikasjonene HER, da det er Ving som tar seg av denne biten. De hjelper deg med alle mulige spørsmål, om du ikke finner svar på siden over.

Send gjerne meg eller Maren en mail også, om det er noe du lurer på. Du treffer meg på Pia@rawtrening.no, og du treffer Maren på Marenerdvik@hotmail.com. Vi mistenker at plassene på denne turen kommer til å gå raskt unna, så om dette er noe du kjenner i magen at du er keen på.. ikke nøl! Dette er den perfekte julegaven til deg selv spør du meg, og ikke minst en inverstering i egen helse.

  • Les Maren sitt innlegg om turen HER.

En real no-brainer dette her, altså. Gleder meg til å høre hva dere syns, og jeg håper jeg får med meg DEG på tur denne våren. Woho!

Flere
Artikler