Kvalitet fremfor kvantitet

Kvalitet fremfor kvantitet med venner og familie, samt en god, gammeldags svettefest på spinningsykkelen, gjerne akkompagnert av Scooter, E-Type og Darude på anlegget – med det er fredagen komplett!

God fredag, alle!

Klokka nærmer seg fem, og her i Kragerø har mørket allerede sneket seg på. Jepp, stemmer det – jeg befinner meg i Kragerø denne helgen, i anledning.. ingenting egentlig. En rein avslapningshelg som har vært planlagt leenge. Og selv om jeg er midt oppi flyttekaos og jobborama føles det særdeles riktig ut å nå ha en helg foran meg kun dedikert til avslapning og oppladning. I dag er jeg så heldig å ha selskap av verdens beste mamma og verdens beste tante, og i morgen bytter jeg ut de to superjentene med jentegjengen. En helg fylt med god energi og oppladning med andre ord, i de herligste omgivelser.

maskinlunsj mati img_0171 img_0172hurra meg

Og dette må ikke undervurderes ass, kunsten å sette av tid til å være sammen med de kjære menneskene du er så innmari glad i. Jeg skal nok innrømme at jeg i en travel hverdag ser meg nødt til å nedprioritere det å være supersosial. Derfor er det ekstra viktig for meg å planlegge inn litt skikkelig kvalitetstid med de nærmeste, slik at det jeg misser i kvantitet kan tas igjen i kvalitet. På den måten sikrer jeg driv og fremgang i arbeidslivet, men samtidig tar vare på det aller kjæreste jeg har (ved siden av favorittmennesket mitt) – venner og familie.

Avslutningsvis, en annen ting som ei må undervurderes i en travel, kald vinterhverdag – spinning! Jeg startet dagen i dag med en spinningfest uten like, 60 minutters intervaller med en glad gjeng på SATS i Drammen. Jeg smatt rett inn i spinningmodus igjen, og nøt følelsen av å praktisere det som må være verdens enkleste, svetteste treningsform ever. Jeg tror søren meg jeg kommer til å gjøre mer av dette gjennom vinteren, da det er digg å bli pushet gjennom langintervaller, det tar null mental kapasitet, og du er garantert å svette et lite tonn.

Og saki, så digg det er fra tid til annen! 

Nå må jeg løpe, jentene roper på meg fra spaavdelingen – men du; selv om jeg er spadronning i helgen skal dere vite at bloggen lever i beste velgående. I morgen skal jeg blant annet lansere en svær greie sammen med en av de beste jentene jeg veit om, og allerede nå kjenner jeg det kiler i magen av å tenke på at det faktisk har blitt virkelighet… stay tuned, her er det førstemann til mølla!

God fredag, fine du!

Flere
Artikler