Seks tips til gode treningsvaner gjennom førjulskneika

Jippi! Nå har det kommet ny episode av Treningspodden, episode nummer 33 – sjekk den ut HER.

I ukas episode angriper vi førjulskneika, og serverer seks tips til hvordan vi alle kommer oss gjennom den travle, mørke førjulstiden på en smuud, sporty måte. Jeg har akkurat hørt ferdig episoden, og det er kanskje kleint, meen – jeg tok meg selv i å bli motivert av å høre våre egne tips!

cover_treningspodden

hura

 

Slik lytter du til podcast

lytt

Du finner også alle episodene på Treningspodden sin SoundCloud-konto HER.

Vi snakker oss igjennom viktige elementer som planlegging, viljestyrke, enkle målsettinger, hverdagsaktivitet og… sportymote i hverdagen, av alle ting, haha. Men det skal ikke kimses av ass – å være sporty på denne årstiden er så mye lettere når man kler seg praktisk! 

Ekstra digg var det å høre at jeg endelig har frie luftveier, og derfor gjennomfører min første episode uten tett nese – creds. Beklager altså dere, jeg er åpenbart i en læringsprosess – man kan jo ikke kvalitetspodde med pottetett nese? No more! Det var derimot en smule udigg å høre at jeg åpenbart har fått meg et nytt favorittord – «konge». Shit man, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg sier det i lløpet av episoden ass – bear with me, haha.

Forresten – så sykt moro med så mye respons på treningsturen til meg og Maren! Det har allerede kommet inn en del påmeldinger, men vi har fortsatt rom for flere. Hurra! Du kan lese innlegget mitt om turen HER, og du finner mer info fra Ving HER.

 

Flere
Artikler