Tre enkle, næringsrike og supergode middagsoppskrifter du kan teste

Den evige middagsutfordringen, som jeg vil tro vi alle kjenner på fra tid til annen. Typ.. hver dag, haha. I noen år nå har jeg delt en ny oppskrift hver mandag (mer eller mindre, hehe), og her er fire favoritter. Kanskje en av de havner på middagsbordet ditt i dag??

Trykk på bildene for å komme til de ulike oppskriftene?

 

Ferske vårruller med grønnsaker, kylling og soyadip med ingefær, chili og vårløk

Mine fotokunnskaper does not do this dish justice! Dette er kjempegodt, så mye enklere enn man skulle tro, og nesten litt som taco, om man velger rundt bordet og mekke rullene, fremfor at én står på kjøkkenet og gjør det. Fantastisk godt!

 

Søtpotetsalat med granateple og fetaost

Altså.. granateplet sammen med søtpotet, grønnkål og fetaost.. nam! Denne er i tillegg vegetariansk, men hvis man ønsker kan man selvfølgelig tilsette en proteinkilde by choice.

 

Scampi med søtpotetfries og avocado

Dette er jo bare masse ulike ting på en tallerken, men trust me, komboen er veldig, veldig god. Scampi er noe jeg unner meg innimellom, når jeg er alene (mannen er ikke så fan av sjømat), og når man steker den i litt olje, hvitløk og chili, herre jemini, så godt! Dette er både enkelt, cleant og digg. En sånn middag som får deg til å føle deg bra?

So there you have it! Det er sunt å kose seg, noe man får en påminner om når man ser så mye digg man kan spise. Si gjerne ifra om du tester noen av disse?

I dag startet dagen min i God Morgen Norge sitt studio, der jeg snakket om løpeglede våren 2019. Deretter satte jeg snuta hjemover igjen, og her har jeg sittet og jobbet siden.

Jeg har hatt et skikkelig frukt- og grønt-sug de siste dagene, og etter en god dose sjokkis-og annet-type kos på hyttetur i helgen var det digg å kickstarte mandagen på ekte PT-Pia-vis. Det ble smoothie til frokost, og proteinrundstykker med makrell i tomat til lunsj – frukt og grønt til dessert?

Nam, nam, nam! Nå skal jeg jobbe litt til her hjemme, før jeg skal ha ei litta fotoshoot i ettermiddag – nye antrekk for Zalando ska knipses? Deretter har jeg lagt inn en treningsøkt i kalenderen (alltid spennende når den er satt til ettermiddagen, hehe), før det blir sofakos med mannen.

God mandag, dere – håper ingen har lurt dere?

Flere
Artikler