Tre fiks, ferdige middagsoppskrifter – en av disse faller definitivt i smak

Som jeg nevnte tidligere i dag, mandagen i dag er noe blå, og jeg hadde vel egentlig nok i dag med å samle viljestyrke nok til å komme meg på trening, om jeg ikke skulle finne på #matmandag-kruttet også, hehe. MEN, heldigvis er ikke det noe problem – noe av det beste med å ha blogget et stund må være at man har mye godt innhold liggende allerede. Det skal man ikke undervurdere, da det meste sjeldent til aldri går ut på dato – spesielt ikke gode middagsoppskrifter!

Derfor vier jeg dagens #matmandag til mine tre favorittoppskrifter fra de siste månedene, der det samme som alltid går igjen – enkelt, digg og næringsrikt. Handleliste og fremgangsmåte ligger selvfølgelig inne på hver link, så her er det bare å slå seg løs.

Ingred

Dette er en mettende middagsrett, som du enkelt kan karbe opp ved å bruke vanlig spaghetti isteden for squash. Men det er jo nettopp squash som gjør denne retten til noe litt utenom det vanlige, og som definitivt sikrer deg dagens grønnsakskvote. NAM!

PicMonkey-Collage10

Jeg kan vel med sikkerhet slå fast at dette er en av de mest populære oppskriftene her på bloggen. Og det med god grunn.. dette er. så. godt. Plusspoeng for at retten lager seg selv så fort den er i ovnen, slik at du kan bruke tiden på andre ting (les, dusje, ordne, fikse og styre etter trening, hehe).

laks

Cudos til godjenta Maren Erdvik for denne superoppskriften, og bildet. Helt siden jeg så den på bloggen hennes har den vært en favoritt, og passer også utmerket for de som ikke nødvendigvis er superglad i fisk. Anbefales!

God #matmandag dere – nyt kvelden!

Flere
Artikler