Tre viktige ting jeg lærte på dagens sportsmassasje

Etter to treningsøkter daglig over en periode så blir kroppen noe skakkjørt – derfor var det digg at jeg i dag fikk booket tid hos en idrettsmassør som holder til på T3 Top Training – sjukt rutinert kar, som hadde en haug av toppidrettsutøvere på listen sin opp igjennom.

Jeg var der hovedsakelig for å bli knadd – and so I was. Stort sett er jeg fri for vondter og skader, men det er jo alltid noe. For min del er det spesielt tre ting han nevnte for meg, som jeg tror vil kunne gjelde flere av oss..

1. Drikk mer vann. Når han jobbet med beina mine sa han de holdt mye vann, og påpekte at det jeg kanskje trodde var cellulitter tvert imot var opphopning av vann. Ved å drikke mer vil jeg få bedre sirkulasjon i kroppen, i følge han. Han anbefalte 3 liter om dagen, gjerne mer på treningsdager, minst én måned, for å merke forskjell. Det skal jeg teste – ikke så mye pga. det celulittgreiene, men også fordi det hjelper på både yteevne og restitusjon.

2. Gå med sekken på magen innimellom. Som dere vet går jeg mye med sekk, i tillegg til at jeg sitter og jobber mye fremoverlent. Dette kunne han se på holdningen min, samt muskulatur på frem- og bakside. Han anbefalte meg å gå med sekken på magen de gangene det var mulig, for å på den måten jobbe mer med rygg og bakside for å holde meg oppreist. Jeg testet det på vei hjem fra massasjen, jeg, og saki, jeg merket forskjell. Logisk nok. Så det skal jeg også teste?

3. Sist, men ikke minst, også fordi jeg jobber mye foran kroppen – jeg må stretche mer på bryst. Han anbefalte cirka 30 sek x 3 på hver side, gjerne daglig hvis mulig. Og det er det jo! Fint avbrekk mellom PC-slaga, det.

There you have it – enkle ting han mente ville utgjøre en merkbar forskjell i mitt tilfelle – moro å teste! Nå gjør vi oss klare for siste middag med gjengen, da vi reiser hjemover allerede i morgen tidlig. Ganske så trist ass – uka har vært så BRA! Men med mange gode minner i kofferten så får det være greit – vi blogges fra Norge❤️

Flere
Artikler