Tren live med meg; fullstendig treningsøkt uten utstyr

God torsdag folkens, håper dagen smiler ? Helgen er rett rundt hjørnet, og jeg har lyst til å dele med dere en økt som jeg gjorde med Sterk uten utstyr-gjengen min i juni.

Her er det bare å trykke play, og vipps, så er du i gang!

Hvis du har lyst på flere slike økter i september, sjekk ut dette innlegget – jeg har masse på lager for de som vil, og i oktober starter jeg opp en flunkende my gruppe. Stay tuned❤️

For min del er dagen litt lysere enn i går, godt er det, hehe. Er fortsatt på fjellet og nyter fjellufta?

Gårsdagens megatrøtther gjorde riktignok at jeg bestemte meg for å gjøre et par endringer som jeg håper kan bidra til å gi mer og bedre søvn for både meg og mini.

Skal blant annet prøve å vende han av med å sovne ved puppen, og få litt mer oversikt over mat- og soverutiner på dagen. Jeg sier prøve, for jeg vet ikke om jeg kommer til å orke/gidde/ville stå i det/holde på med det over tid? Men ja, skal dele mer etterhvert – føles riktignok veldig personlig og privat å bjuda på rundt ting som dette her, men jeg har inntrykk av at det kan bety mye for mange å få innsikt i dette.. greiene ? Så da gjør jeg det, når tiden er inne ?

Alt som kan bidra til å gjøre morsrollen enda mer overkommelig og lystbetont ?❤️

Håper alt er bra med deg og dere ?

Flere
Artikler