Det du trenger for å trene deg til resultater som varer?

Inneholder promotering av egne tjenester

Det er ikke lenge til påskeferien – og etter den dere, da er det digg med en kickstart som gir deg gode vibber inn i treningsvåren 2017 – here it is! 

Det er klart for påmelding til min neste workshop, som sparkes i gang lørdag 29. april. Les mer i dette innlegget, og ikke nøl om du er gira – plassene fylles kjapt opp!

På Bli din egen PT-workshopen er målet mitt i gi deg verktøyene du trenger for å få på plass rutiner og varer som varer. Ikke i et par dager, en uke eller en måned, men over tid – denne kontinuiteten er nemlig avgjørende for at du skal høste resultater av innsatsen du legger ned. 

For tenk etter – har du noensinne kommet over en person ned tipptopp helse, en sterk kropp og en sunn kroppssammensetning som ikke har en livsstil deretter? Trokke´ det.

Trening, kosthold og helse er nødt til å bli en del av deg og den du er, på dine premisser, etter egne ønsker, for at du skal oppnå målene dine. Javisst kan du tillate deg å være ekstrem i korte perioder, men denne kortvarige ekstremismen vil sjeldent gi deg noe mer enn kortvarige resultater og en tilhørende downer så fort du detter av flinkis-vogna. Derfor tar denne workshopen utgangspunkt i mentale treningsverktøy som vi blant annet bruker hos RAW, utviklet av Cecilie Ystenes. Disse hjelper deg til å bli klokere på egen motivasjon, fallgruver, indre dialog, (u)vaner, selvtillit, forutsetninger og potensiale.

Ved hjelp av denne innsikten og lærdommen om deg selv velg vil jeg hjelpe deg til å lage en handlingsplan som er både effektiv og gjennomførbar i din hverdag, som er det som må til om du ønsker å skape endring som varer.

Skjermbilde 2017-03-14 kl. 21.12.40

Allerede fra dag 1 får du et fiks, ferdig treningsprogram med tilhørende videoer som viser deg hvordan du gjør de ulike øvelsene. Du får også en påfølgende praktisk workshop som tar for seg spesielt styrketrening i praksis. Du lærer hvordan ulike treningsformene påvirker kroppen, og hva som er verdt å bruke tid på når målet er en effektiv, givende, morsom og motiverende prosess. 

Det blir en egen del om kosthold, med enkle tips til hvordan du kan lære deg til å finne og praktisere balansen mellom sunt og usunt, på en måte som underbygger den overstående målsettingen om å leve med en god balanse i livet. 

Sist men ikke minst tar vi for oss kjente problemstillinger vi jenter kjenner på… 

  • Hvorfor sammenlikner vi oss så mye med andre, og hva kan vi gjøre for å unngå det? 
  • Hvordan lære å snakke seg selv opp og frem, spesielt i perioder og situasjoner der du trenger det som mest. 
  • Hvordan kan du selv gå frem for å bygge bedre selvtillit? 
  • Hvordan finne en god balanse mellom trening, kosthold og livet ellers? 

Som du skjønner er det fokus på mentale verktøy i denne workshopen – alle endringer starter i hodet, og er etter min mening den viktigste muskelen av dem alle. Kroppen gjør det hodet gir den beskjed om, den. Men hvilke beskjeder gir du egentlig? 

Samtidig er det like viktig å touche innom trening og kosthold, for å gi et helhetlig bilde av hva som må til for å «Bli sin egen PT». I dagens «informasjonsoverflod» er man avhengig av å kjenne seg selv og hva man vil for å kunne ta ansvar for sin egen kurs og egne målsetninger. For all del, PT-tjenester, webcoaching og annen ekspertise innen trening har absolutt sin plass, og er et viktig hjelpemiddel når man ønsker å oppnå ulike målsetninger. Når det er sagt – aller først må du kjenne deg selv! Du må vite hva du selv ønsker, trenger og motiveres av, før du legger din egentrening og utvikling i hendene på noen andre.

Her er noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra tidligere deltakere; 

«Kurset gir et svært godt utgangspunkt for å kunne både trene og spise smartere, og gir gode strategier for å overvinne mentale utfordringer på veien»

«Jeg lærte så mye av denne workshopen. Ikke bare lærte jeg mye faglig i forhold til kosthold og trening, men jeg lærte mye om meg selv, hvilke mål jeg ønsker å jobbe mot og hvorfor dette er viktig for meg. Dette har gjort at jeg vet hva slags treningsperson jeg vil være og det har virkelig åpnet øynene for meg. Nå trener jeg etter hva jeg vil bli bedre på, ikke det jeg tror og hører at andre syns er bra trening.

«For meg så handlet workshopen om bevisstgjøring, motivasjon og kunnskap rundt det å trene målrettet. Jeg tenkte at ”jeg har jo en del kunnskap fra før”, som jeg jo har, men jeg har ikke klart å sette det i system for meg selv før. Og da faller man fort av eller opplever ingen progresjon, naturlig nok. Den mentale biten om å se hele bildet og være ærlig med seg selv har vært svært givende. Etter kurset har jeg nemlig et spennenende mål, verktøy som får meg dit, men best av alt – jeg har satt det opp selv!»

Påmelding
Du melder deg på ved å sende meg en mail på Pia@rawtrening.no. Du må også gjerne sende spørsmål til samme adresse, så kan jeg sende deg et utfyllende infoskriv. Sjekk ut Facebook-eventet HER.

Pris
5599 kr med alt under inkludert.
MERK! Early bird-tilbud frem til 1. april – 699 kr i rabatt.
Alle som sender meg mail med ønske om mer informasjon innen 1. april kan benytte seg av tilbudet i opp til to dager etter at jeg har svart på mailen din.

Du får…
• To workshops alá 4 timer.
• Frivillg felles treningsøkt, med fokus på teknikk ved styrkeøvelser, tankesett og mental inntilling når du trener, samt diverse spørsmål om problemstillinger.
• Felles Facebook-gruppe, med mål om å utveksle erfaringer, utvikling, motivasjon og fremgang.
• Privat tilgang på meg via mail, telefon, sms og sosiale medier i perioden.
• Et skriftlig ”oppskriftshefte”. Dette vil gi deg verktøyene du trenger for å utforme ditt eget treningsprogram, både fysisk og mentalt.
• Anbefalt litteraturliste for videre læring og utvikling.
• Tilbud om rabatterte PT-timer med meg.
• Tilbud på rabatterte MT-timer med meg (mental trening).
•Ferdig treningsprogram, basert på dine målsetninger og ditt utgangspunkt, etter endt gjennomføring.
• Kjennskap til konkrete mentale treningsteknikker du kan bruke for å takle hverdagen og prestere bedre.

Kort sagt – denne workshopen skal gi deg det du trenger for å kunne operere som din egen PT!

Phu, dette ble mye tekst på en søndags formiddag – beklager det. Blir bare så sjukt revet med når jeg skriver om det her, i den grad at jeg åpenbart ikke klarer å begrense meg, hehe. Erfaringsmessig fyller kurset seg fort opp, så om du ser at dette er noe du kunne tenke deg, ikke nøl med å sende meg en mail på Pia@rawtrening.no.

Gleder meg til å høre fra deg 😀

Flere
Artikler