Slik kan du trene med meg vinteren 2019

Det nye året har startet for fullt, og jeg har fått noen spørsmål om både gruppetreninger og personlig trening denne høsten. Gøy!

Jeg har kapasitet til noen flere PT-kunder, spesielt på dagtid. Jeg har PT-timer i både Drammen og Oslo, og bidrar både med samarbeid over tid, men også enkelttimer og oppfølging via nett. Akkurat hva du trenger finner vi ut av sammen, da den første timen uansett er uforpliktende og gratis?

Her kan du lese mer om hvordan jeg jobber som PT – online coaching hadde jeg stor suksess med i fjor, og ettersom dette kun innebærer to fysiske PT-timer har jeg kapasitet her.

Les mer om oppfølging via nett her. 

Så, hyl ut om du kunne tenke deg å ta egentreningen til et nytt nivå, men blir motivert av å «holde noen i hånda» når du gjør det? Oppfølgingen via nett varer i seks uker, men programmet kan du trene til progresjonen stagnerer, gjerne opp mot ti til tolv uker, og mer om du ikke blir lei?

I Drammen har jeg mulighet til å ta inn flere kunder, da hovedsakelig på mandager og fredager mellom 07 og 17, men også noe ettermiddag og kveld. Jeg kjører timene mine på BRA Trening, ikke langt unna Marienlyst og Drammenshallen. I Oslo har jeg kunder hver torsdag fra 07 til 17, samt tirsdager etter behov. Jeg kjører timene mine på Comfort Hotel Børsparken, som er et steinkast unna Oslo S.

Gruppetrening starter jeg opp igjen med så smått i dag, men fra fullt i uke 4 – fremover skal jeg ha STERK-timer hver onsdag kl. 17.00 på BRA Trening, og SOMA MOVE på Akropolis Marienlyst i Drammen kl. 18.30, også på onsdager.

Utover det vil det bli litt pop up-trening både i Oslo og Drammen, samt ulike workshops innen fysisk og mental trening. Anbefaler deg å lage deg en bruker i appen PTX. der jeg legger ut booking til alle gruppetreninger, workshops og foredrag jeg holder i regi av meg selv?

De første STERK-timene kan du melde deg på allerede nå – sjekk ut påmelding her. Om du holder til i Drammen og ønsker å være med på SOMA MOVE kan du ta kontakt med meg enten her, på Instagram eller på mail?

Som PT og instruktør kjører jeg altså på for fullt, men to faste gruppetimer i uken, noe én til én-oppfølging, med mål om at du skal bli selvstendig så raskt som mulig, samt pop up-treninger både her og der i ukene som kommer.

Jeg gleder meg masse til å treffe spreke fjes i hele 2019? Fyr løs om du har spørsmål, enten her på bloggen, på Instagram eller via mail Pia@blidinegenpt.no. 

Håper du har en fin onsdag?

Flere
Artikler