Turbo-torsdag

Hei, fintfolk❤️

Dagen i dag startet med et møte i Drammen, før jeg reiste hjem og trente litt, lagde mat og jobbet.

Lunsjen ble linser, couscous, brokkoli, kylling, spinat, kålblanding, avocado, alt i en bolle – nam!

Deretter tok jeg med pikkpakket mitt og satte snuta mot Egmont-huset i Nydalen. Jeg har nemlig bestilt flere bøker til meg selv, fra trykkeriet, som jeg kan sende til de som ønsker en signert kopi – send meg en mail på Pia@blidinegenpt.no om det er av interesse ?

Såå, det brukte jeg en liten time på, før jeg nok en gang satte meg på toget, denne gangen Mysen og nærmere bestemt Team Trimmen på Trøgstad. Dette er er treningssenter med drøye 200 medlemmer som jeg har vært så heldig å få besøke før også, og denne gangen var det nok en gang et foredrag + trening som sto på agendaen.

Jeg snakket i 30 minutter om hvordan man setter seg gode treningsmål for 2019, før jeg tok gjengen igjennom en økt bestående av egenvektsøvelser og SOMA MOVE på slutten. De ble gode og slitne, samt smilte fra øre til øre, så jeg tror de var fornøyd med både det ene og det andre ?

Jeg blir både motivert og inspirert av å få besøke sportysteder litt utenom Oslo/Drammen også, og sitter med et smil om munnen på vei hjemover as we speak. Folk altså.. #folk ?

I morgen venter fem PT-timer på rappen, så er det heeelg – det blir digg, som alltid – håper du har hatt en fin torsdag ?

Flere
Artikler