Treningsuka som gikk – uke 2

Søndag

Trente styrke, økten ser du under?

A1) Sumo markløft 8-10 reps x 4

A2) Enarms roing 10-12 reps x 3

B1) Benkpress 8-10 reps x 4

B2) Utfall bakover fra step 10 reps x 3

C1) Mageøvelse 15 reps x 3

C2) Pull ups med beina på benk 12 reps x 3

Mandag

CrossFit med mannen ?

Vi fant først 1 RM i knebøy, før vi deretter gjorde maks antall reps på 40% av denne. Det svei! Vi rundet av økten med det dere ser under – det var her jeg skjønte at jeg serr må få ut finger´n og lære meg handstand push ups. Så nå skal jeg klare det innen påske, ref. dette innlegget?

Tirsdag

Nok en styrkeøkt, denne gangen på farta i Oslo. Jeg gjorde følgende..

A1) Frontbøy 5×5

A2) Chins 4-5×5

B1) Bulgarske splittbøy 8-10 reps x 3

B2) Pendlay row 12 reps x 3

C1) Wallslides 12-15 reps x 3

C2) Hip thrust 16 reps x 3

D1) Push ups 8 reps EMOM x 7 med vekt på ryggen.

Onsdag

«På jobb» fikk jeg teste ut boksing, som ble en 30 minutters ok slitsom treningsøkt. Deretter hadde jeg SOMA MOVE på kvelden – ikke en veldig hard treningsdag – mer å anse som god bevegelse gjennom dagen, spesielt med SOMA MOVE som er verdens beste form for trening på de dagene man.. ikke skal ha en hard økt, men trenger å bevege seg. Og SÅ bra for kroppen. Love it. Men det vet dere jo allerede?

Torsdag

Styrkeee. Økten var den samme som jeg gjorde på søndag?

Fredag

Intervaller på mølle med 2% stigning. Det ble 2 minutters drag x 8, etterfulgt av cirka 10 min nedkjøring, samt chins og skulderpress, henholdsvis 4 og 3 sett.

Lørdag

… og om du følger meg på Instagram vet du at dagen i dag besto av en skitur – nå sitter jeg her med 3 mil i kroppen, og det kjennes bra! Jeg skulle egentlig ha fotoshoot, men så viste det seg at jeg ikke hadde fått alle klærne jeg trengte, og dermed måtte utsette en uke. Hell i uhell, da fikk jeg terpet på skigåinga?

Mannen er på jobbfest, så lørdagskvelden tilbringes med taco og jobbings – jeg har et foredrag på mandag jeg må bli ferdig med, og rekker jeg det skal jeg klippe til ukas vlogg også. Nok å ta seg til?

Funfact; vi prøvde å se Birdbox i går, Netflix-filmen som alle snakker om, men altså.. vi syns den var så ubehagelig at vi måtte skru den av etter typ 15 min. Er den såå bra at jeg burde se hele? Gav meg en skikkelig guffen følelse, hele greia, haha.

God lørdag?

 

Flere
Artikler