Treningsøkten jeg kunne ønske jeg gjorde i dag

I dag startet jeg dagen med en god dose C-vitamin og en halv hvitløk – basseluskene banker på døra, og jeg har ingen planer om å bli syk. I ettermiddag skal jeg ha SOMA MOVE-time, i morgen er det løpetrening, og på fredag reiser jeg på en etterlengtet jentetur til København sammen med de av beste venninnene mine. Såå – her er det næringsbonanza og treningsfri som gjelder. Med unntak av en rolig gåtur i solskinnet i dag tidlig har det vært lite aktivitet på denne skrotten – har ikke trent siden søndag, faktisk. Det er godt det, med litt stødig treningsfri innimellom.

Men – det er klart man kjenner det hadde vært godt med en økt, om kroppen hadde tillatt det. Vi har hatt en lang vinter i år, og selv om strålende skiføre i flere måneder er superdigg, så kjenner også jeg at det er fint at vårsola begynner å melde sin ankomst. Det fikk meg til å drømme meg tilbake til #piaogmarenstreningsreise i september, og ikke minst den økta jeg gjør under her.

Det eneste du trenger for å gjennomføre denne økten er to hantler, og du er good to go. Velg et par hantler du føler er litt tunge, men ikke sånn at det er tungt å gjøre to reps liksom.. du skal nemlig holde på en liten stund. På hver øvelse jobber du i ett minutt, før du går videre på neste.

  • 1 min bulgarske utfall, venstre
  • 1 min bulgarske utfall, høyre
  • 1 min push ups
  • 1 min dype utfall bakover, venstre
  • 1 min dype utfall bakover, høyre
  • 1 min enarms roing, venstre
  • 1 min enarms roing, høyre
  • 1 min thrusters
  • 1 min hvile

Èn runde tar ni minutter. Du velger selv hvor mange du vil gjøre, men jeg foreslår minst to, og toppen seks. Om du har superlyst til å ta flere runder etter tre, fire så foreslår jeg at du velger tyngre vekter neste gang, hehe. Når jeg var i Kroatia avsluttet jeg med 10 enarms skulderpress x 3, samt 200 meter løp x 3, men den biten er valgfri?

Nå skal jeg jobbe litt til, før jeg setter snuta mot BRA Trening her i Drammen. Der har jeg en PT-time, før jeg kjører på med SOMA MOVE fra klokken 18. Om du holder til i Drammensområdet er du hjertelig velkommen til å bli med – jeg kjører time hver onsdag klokken 18.00. Du kan melde deg på via linken under.

Ha en nydelig dag videre, fintfolk?

 

Flere
Artikler