Treningsuka som gikk – uke 20

Ah – for noen nydelige dager vi har nå, dere!?

I går var jeg litt stressa over finværet, da jeg var for klein til å nyte finværet, men i dag er det andre boller. Startet dagen med en skikkelig sovemorgen, før jeg hoppet i treningstøyet og tok en tur i skogen med Ica, familiehunden. Deretter spiste jeg og mannen en laang frokost, før vi satte snuta til fjells. Jeg var litt usikker på om fjellet var the place to be i dette finværet, men så fort vi kom på plass – fantastisk!

Her blir vi til mandag, og planen er å, tja.. gå tur, spise og sove, hehe. Forresten, denne uken har gått så i ett med alle andre mulige ting enn trening, så jeg sparer vloggen til neste uke – håper det er ok?❤️ Ha en nydelig fridag – jeg runder av med treningsuka som har gått, som alltid på lørdager.

Søndag

Lett jogg 20 min, deretter en styrkeøkt på overkropp.

Mandag

Type.. fitness, tømme, pumpe-økt med fitnessutøver @coachsigvar. More to come på YouTube, men kan jo si at den økta tømte meg ganske greit, haha.

Tirsdag

Hviledag.

Onsdag

Trente bein?

Torsdag

Overkroppsøkt – den jeg postet på Instagram i dag.

Fredag

Hviledag, om du ser bort ifra en tur på skauen med familiehunden.

Lørdag 

Løpetur i skogen, cirka 1,5 time med en kombinasjon av gange jogg.

Håper dere har hatt en god treningsuke! Og hvis ikke, så ville jeg ikke stressa så mye med det, egentlig.. i disse fridager er det fort gjort at det blir litt så som så med treningsrutinene ?  Jeg merker det selv også, men prøver heller å nyte det, fremfor å stresse med det. Vanlige hverdager er det nok av ?

Hei???

Flere
Artikler