Når det føles som om aktiviteten ikke teller..

På fjellet er det strålende fint, og selv om jeg skal innrømme at det er liitt kjipt i disse tider at mannen ikke kan bevege seg stort, så hjelper det at jeg passer en firbeint som jeg kan drasse med meg hvor enn jeg vil. I dag gjorde vi unna to gode turer i fjellet, en før frokost og en etter lunsj. Innimellom slaga har det vært lesing av bok og seriemaraton med mannen. Avslapning på høyt nivå!

Én artig ting jeg har observert – så mye som jeg har gått, jogget og løpt i dag, og storkost meg med det, så er det et overraskende stort skår i gleden at jeg ikke har noe klokke på armen som gir meg konkrete tall på hva jeg har prestert. Polar-klokken min glemte jeg nemlig hjemme, og selv om det i seg selv var kjipt, så fikk jeg virkelig merke det i dag. Det føles nesten som om.. det ikke teller, bare fordi jeg ikke har en klokke som gir meg konkrete tilbakemeldinger på hva jeg har gjort ? Litt skrudd, I know, men sånn har det altså blitt – klokka skal tilbake idet jeg går inn døra i morgen ass?

Som jeg skrev i går blir det ikke noe vlogg i dag, så da gleder jeg meg desto mer til å dele en knakanes god vlogg med dere til uken. Håper dere nyter fridagene, og ikke minst at det er fri i morgen – halleluja! Men nå fortsetter seriemaratonet her – vi har begynt på Peaky Blinders på Netflix – love it!?

Flere
Artikler