En toppidrettutøvers beste tips

I ukas episode av Treningspodden, som vi spilte inn på torsdag og publiserte i dag, har vi Christina Vukicevic på besøk.

Som dere vet har jeg jobbet litt med henne dette året, og har vært så heldig å få lov til å henge litt med henne tidligere også. Ikke bare syns jeg hun er en rå jente, ekte, ærlig og nedpå, men jeg er også superfascinert av det livet hun har levd. Hun ble så godt som født inn i toppidrettslivet, og har walked the talk siden den gang, med faren sin som trener hele veien. Nå har hun riktignok lagt opp, men det gjør det hele enda mer interessant egentlig, å høre hvordan hun syns det er å ha et «vanlig» liv kontra det hun hadde før. Hvordan er det med kid og hele den regla der, hvordan trener hun nå kontra tidligere.. osv. Jeg som treningsnørd er jo muligens litt ekstra interessert, men det som er så fint er jo at jeg vet at dere er det samme?

Derfor både tror og håper jeg dere kommer til å like ukas episode – du finner den de fleste steder der podcaster tilbys, enkelt og greit, hehe. 

I dag startet jeg dagen med nok en fjelltur sammen med hunden, før jeg mekket frokost til meg og mannen, og deretter satte snuta hjemover.

Haha, beklager alle hund kysser menneske-bildene i disse dager. Det er over innen uka er omme, I promise. Men man blir jo helt tullete av å passe disse firbeinte sjarmørene. 

Vel hjemme slå jeg løs et par timer i solveggen, før jeg tok meg en kjapp styrkeøkt på overkropp på BRA Trening, der jeg jobber som PT. Til middag hadde vi nyydelig grillings, og nå sitter jeg over gjennomsnittet klar for å få med meg dagens Paradise Hotel. Guilty pleasure, indeed. Fikk i tillegg en sabla hyggelig mail litt sånn utpå kvelden her nå, så hvis alt går som det skal har jeg skikkelig kule planer på torsdag kveld – og hvis du bor i Oslo-området så kan du joine. Stay tuned, jeg finner det ut i morgen?

Håper du har hatt en fantastisk pinse – det fortjener du ? Blogges i morgen!

Flere
Artikler