Dette dreper alle unnskyldninger du har for å ikke trene

Deler av dette innlegget inneholder reklame ism. Haglöfs

Som mange av dere vet passer jeg familiehunden denne uka, og selv om jeg får bakt inn de viktigste styrkeøktene også, blir det også en del løpeturer og utetrening.

Det er temaet for ukas vlogg faktisk, hvordan du enkelt holder deg sportyspice selv om sommeren er på topp og alt du egentlig har lyst til er å spise kroneis og ligge i baris. I feel you! Men etter noen uker på rad med denslags kjenner vi oss ikke like bra lenger, så derfor vet du, like godt som meg, at det beste er å holde treninga litt vedlike hele året, sommer som vinter.

Dagens økt er en super hjemmetreningsøkt som jeg har delt med dere tidligere – ikke undervurder disse øktene. Forresten, jeg var visst veldig glad i å skravle når jeg spilte inn denne treningsvideoen – selve økta begynner etter cirka 1 min?

Hvordan du gjør økten forklares i videoen, men fyr løs med spørsmål om du har noen.

Nå skal jeg spise en sen middag, før jeg skal legge meg med beina høyt og gjøre litt nettshopping – av alle ting, haha. Er det bare meg som føler at sommeren hvert år kommer kastet på oss, og vips, så skal alle gå rundt i freshe sommerklær? Jeg har ikke rukket å tenke på det en gang, før vi plutselig er midt i sommerbonanza og jeg går i den samme shortsen tredje dagen på rad. På tide å gjøre noe med det?

Åh, forresten – hvis du bor i Oslo og omegn så burde du virkelig joine meg på dette i morgen.

Sportymerket Haglöfs drar i gang gåtur i Oslomarka, og det blir middagsservering og megahyggelig stemning når vi kommer frem til destinasjonen.

Oppmøte på Storo kl. 18.00 (mer info i eventet), og final destination er «en nydelig plass med utsikt over Maridalen og Oslofjorden». Jeg skal dit sammen med en venninne, og det er drithyggelig om du har lyst til å bli med oss, gjerne med en venn eller to fra ditt crew – håper vi sees? Å, btw, dette er #reklame og sånn, i samarbeid med Haglöfs – jeg hjelper de med å rekruttere folk til eventene deres, som i korte trekk går ut på å ta med folk på tilgjengelige turer i marka rundt omkring i landet. Ikke akkurat den vanskeligste jobben jeg har gjort….?

Skikkelig kult å få være med på, og jeg gleder meg til i morgen!

Okei, middag, hei ?‍♀️

Flere
Artikler