Treningsuka som gikk – uke 34

Søndag

Megahviledag. Var så klein fra dagen før at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Sorry hvis det er usportslig å skrive på en treningsblogg ass, men sånn er livet?

Mandag

Det ble en kjappis-økt med egen kroppsvekt på brygga i Drammen. Økta i sin helhet får du se i vloggen i morgen, men det ble drøye 30 minutter med hopp og sprett. Ble svett og fin!

Tirsdag

A1) Knebøy 2-4 reps x 4

B1) Knebøy 8-10 reps x 3

B2) Chins med vekt 4-6 reps x 4

C1) Skulderpress 6-8 reps x 4

C2) Strake markløft på ett bein 12 reps x 3

D1) Leg curl i slynge 12-15 reps x 2

D1) Clean and jerk med kettlebell 8 reps på hver side x 2

Onsdag

Var på Crossfit Fønix, der følgende økt sto på agendaen..

Hoveddel 1

Hvert 3 minutt i 12 minutter, 8 knebøy

Hoveddel 2

15 – 12 – 9 – 6 – 3 reps av goblet squat @24 kg, burpee pull ups, kettlebellswing @24 kg, burpee pullups. Jeg trodde denne skulle bli «kjapp og effektiv», men fy fasan, der tok jeg feil. Og til info, dette er burpee pull up;

Dritseigt! Og merk, jeg så ikke ut som på denne videoen, hehe. Lavere stang og langt mer klønete teknikk, hehe.

Torsdag

Hviledag, om du ser bort ifra innspilling med God Morgen Norge. Seks styrkeøvelser med egen kroppsvekt sto på agendaen, og når man skal gjøre alle sammen opptil flere ganger, over en viss tid, så blir det søren meg en treningsøkt. Over gjennomsnittet ok for min del, og ekstra moro var det at programleder-Espen var med på moroa – sprekis ass!

Fredag

Hviledag.

Lørdag

Løper X-Run i dag, løypa kan du lese mer om her. Det er en grunn til at jeg tok den hviledagen i går for å si det sånn. Wish me luck, babes?

 

Flere
Artikler