VLOGG: Mine tre beste øvelser for rumpa, hverdagsliv, fotoshoot og utetrening

Klokka er snart 11 på formiddagen, og jeg ligger fortsatt i senga – nydelig! X-Run gikk unna som bare det i går, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer. Det kommer i løpet av uken, sammen med litt bilder – de hadde nemlig fotografer ute i løypa mer eller mindre hele veien. Kroppen kjennes overraskende fin ut i dag, så denne herlige frisøndagen skal utnyttes til det fulle. Det blir travle tider fremover, med treningsreiser, foredrag og treningshelger, så her må man nyte mens man kan?

I ukas vlogg er det rumpetrening og hverdagsliv som står på agendaen. Du får være med på en utetreningsøkt mer eller mindre midt i Drammen sentrum etter jobb, møtevirksomhet, fotoshoot, til frisøren, fullkroppstrening på Studio Jobbsprek, i tillegg til at jeg deler mine tre favorittøvelser for rumpa akkurat nå. Vi viser også frem vårt faste podderom på Myrens sportssenter, hehe. Hope you like it ?

Husk for all del at det kommer ny episode av Treningspodden i morgen – finally?

Flere
Artikler